H ΑΕΚ πήρε την φορολογική ενημερότητα

14:02 4/4/2012 - Πηγή: 24wro
Ξεμπλοκάρεται και ο τραπεζικός λογαριασμός...
Μετά από την κακή… αρχή με την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης Ψωμιάδη, επιτέλους και ένα καλό για την ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στον «αέρα» του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο Γιάννης Καραλής η Ένωση πήρε την φορολογική ενημερότητα, ενώ άμεσα ξεμπλοκάρεται και ο τραπεζικός λογαριασμός.

Πρόκειται για μια αρκετά καλή εξέλιξη για την ΑΕΚ. Αφού
βρέθηκε η λύση με την εφορία και η ΠΑΕ πήρε την φορολογική ενημερότητα, πλέον ανοίγει ο δρόμος για να γίνουν όσες ενέργειες μπορούν να αποτρέψουν την τιμωρία αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από την UEFA.
Έτσι, σε συνδυασμό με τον τραπεζικό λογαριασμό ο οποιος πλέον είναι «ανοικτός» η Ένωση μπορεί να εκταμιεύσει τα χρήματα από το δάνειο του Αλ Σουντάιρι για να τακτοποιήσει τις εκρεμμότητες που υπάρχουν για τον φάκελο. Ακόμη και να μην προλάβει η ΑΕΚ να πάρει κάποια προθεσμία ημερών, θα μπορέσει να προχωρήσει στο "δεύτερο πλάνο" το οποίο εμπεριέχει προσφυγή της ομάδας στο CAS.
Μια σημαντική διαφορά; Τώρα η ΑΕΚ θα μπορέσει να έχει τακτοποίησει όλα τα ζητήματα έτσι ώστε να μπορεί να ελπίζει σε μια απόφαση από το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο που θα ανατρέπει ακόμη και ενδεχόμενη τιμωρία της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα