Football League: Στα Τρίκαλα στα δυο στενά…

15:40 4/4/2011 - Πηγή: 24wro
Η αναμέτρηση των Τρικάλων με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεσπόζει...
στους αγώνες που ρίχνουν την αυλαία της 29ης αγωνιστικής.










Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να εδραιωθούν στις θέσεις των πλέι-οφ, αντίθετα οι Ηπειρώτες με το τρίποντο κάνουν ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ντέρμπι Εθνικών στο Ελληνικό, όπου και αυτός του Πειραιά, όπως και ο Αστέρας θέλουν βαθμούς για να αποφύγουν τα πλέι-άουτ.






ΤΡΙΚΑΛΑ
– ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ






Τρίκαλα: Έχασε μετά από πολύ καιρό στην Κατερίνη από τον Πιερικό με 2-0, ωστόσο αυτή η ήττα δεν της κόστισε. Παραμένει στην ζώνη των πλέι-οφ και ελπίζει να παραμείνει εκεί παρά την καλή κατάσταση που βρίσκεται η Δόξα Δράμας. Προέρχονται από 7 συνεχόμενες νίκες στην έδρα τους και μάλιστα χωρίς να δεχτούν γκολ. Πολύ πιθανόν να προλάβει ο μέσος Τελκίνσκι (21/1) και να παραταχθεί πλήρης.






ΠΑΣ Γιάννινα: Ύστερα από πολύ καιρό, ήταν η ομάδα που όλη ξέρουμε. Πολύ εύκολα νίκησε τον Διαγόρα με 5-0 και πήρε 4 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Παναιτωλικό. Στόχος πέρα από την απευθείας άνοδο και η κατάκτηση του πρωταθλήματος, που θα της δώσει ένα παραπάνω πρεστίζ. Μετρά 15 αγώνες αήττητη και αν το διατηρήσει και στα Τρίκαλα, τότε έχει την ευκαιρία να κάνει ιστορικό ρεκόρ. Εκτός αποστολής ο αμυντικός Βάντερσον (27/2) και ο πρώτος σκόρερ Μπακαγιόκο (25/16).






*Με σύμμαχο την προϊστορία θα αγωνιστούν τα Τρίκαλα, καθώς οι Γιαννιώτες έχουν να φύγουν με νίκη από την πόλη της Θεσσαλίας από το 1992. Έκτοτε μετρούν δύο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες.




ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ






Εθνικός: Που μυαλό για μπάλα. Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τους παίκτες για τον απολογισμό των 2 βαθμών στα τελευταία 6 ματς. Προέρχονται από την ήττα με 4-0 στην Δράμα από την τοπική Δόξα, που τους έφερε στην ισοβαθμία με την ζώνη του υποβιβασμού. Ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα είναι τεράστια και ακόμα και αν εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία, μοιάζει αδύνατο να καταφέρουν να συγκεντρώσουν τα έγγραφα και να παίξουν του χρόνου στην Football League. Μόνο πρόβλημα για τον τεχνικό, Θαλή Τσιριμώκο, που μάλλον κάνει το τελευταίο του παιχνίδι στο πάγκο του Εθνικού με τον Νίκο Παντέλη να τον διαδέχεται, θα είναι ο τραυματίας αμυντικός Βιδάλης (9/0).






Εθνικός Αστέρας: Δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τον Πανθρακικό και πλέον συνεχίζει το πρωτάθλημα με νέο τεχνικό. Ο απολογισμός της μία νίκης στα τελευταία 14 ματς, έφερε την απόλυση του Νίκου Παντέλη και την αντικατάσταση του από τον Γιάννη Πετράκη. Ο νέος προπονητής της ομάδας της Καισαριανής, θα έχει δύσκολο έργο, καθώς παραμένει στην ζώνη των πλέι-άουτ και πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να αποφύγουν την ψυχοφθόρο διαδικασ
Keywords
Τυχαία Θέματα