E.BENIZEΛΟΣ: Η Χρυσή Αυγή είναι εκτός του συνταγματικού φάσματος

19:32 1/12/2012 - Πηγή: 24wro
Με νέο μήνυμα, αυτήν τη φορά από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, o πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος...
επανέρχεται στην πρόταση να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, μιλώντας στη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής για το Συντακτικό
Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, γνωστοποίησε πως τη Δευτέρα το ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει την πρωτοβουλία του ενάντια στον φασισμό, η οποία «αναδεικνύει τη Χρυσή Αυγή ως αντισυνταγματικό κόμμα».
Την πρόταση Βενιζέλου σχολίασε το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής με ανακοίνωσή του, όπου, μεταξύ άλλων, τονίζει: «Εκτός νόμου να τεθεί το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα της μίζας, της απάτης και της διαφθοράς». Και στη συνέχεια προειδοποιεί: «Αν ο Βενιζέλος και η παρέα του θέλουν να... "θέσουν εκτός νόμου" τη Χρυσή Αυγή, καλά θα κάνουν να βιαστούν, γιατί σύντομα θα βρίσκονται στο 0% και δεν θα έχουν ούτε κόμμα, ούτε γραφεία, ούτε βουλευτές για να μας διασκεδάζουν με ανάλογες γραφικές δηλώσεις. Ορισμένοι εξ αυτών μάλιστα δεν θα έχουν ούτε την προσωπική τους ελευθερία, έχοντας ήδη εμπλακεί σε τεράστια σκάνδαλα διαφθοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος».

Την ανακοίνωση της ΧΑ δεν άφησε αναπάντητη ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter: «Η Χρυσή Αυγή είναι εκτός του συνταγματικού φάσματος της χώρας. Καλώ όλα τα άλλα κόμματα της Βουλής να συνταχθούμε εναντίον της».

zougla.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα