Copa America: Νίκη και ..όχι μόνο για την οικοδέσποινα

19:10 6/7/2011 - Πηγή: 24wro

Η νίκη απόψε απέναντι στην Κολομβία πιθανότατα δεν είναι ….
αρκετή για την Αργεντινή για να διαλύσει τα σύννεφα της απογοήτευσης έπειτα από το άσχημο ξεκίνημα στη διοργάνωση και την ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Βολιβία.
Η ομάδα του Σέρχιο Μπατίστα θέλει να δικαιώσει τον τίτλο του μεγάλου φαβορί για το τρόπαιο και απλά οι τρεις βαθμοί, αν και απαιτούμενοι για να διατηρηθούν στο ακέραιο οι ελπίδες της πρόκρισης  δεν θεωρούνται το μόνο ζητούμενο για τους «αλμπισελέστε».


Αργεντινή: Το «πείραμα» του τεχνικού της οικοδέσποινας της διοργάνωσης στην πρεμιέρα να χρησιμοποιήσει
τρεις ανασταλτικούς μέσους αποδείχθηκε απόλυτη αποτυχία και η ομάδα δεν μπόρεσε με αυτή την αγωνιστική φιλοσοφία να δείξει τις αναμφισβήτητες  αρετές της. Παρόλα αυτά ο Μπαπτίστα τη μόνη αλλαγή που επιβεβαίωσε ότι θα κάνει είναι εκείνη του Σαμπαλέτα στην άμυνα αν και ο σκόρερ του γκολ με την Βολιβία Αγκουέρο διεκδικεί μία θέση στην 11αδα.

Κολομβία: Βοηθούμενη και από το γεγονός ότι η αντίπαλος της έμεινε πριν συμπληρωθεί το ημίωρο με 10 παίκτες η Κολομβία έστω και δύσκολα ξεπέρασε στην πρεμιέρα της το εμπόδιο της Κόστα Ρίκα. Πλέον καλείται να δείξει ακόμα καλύτερη εικόνα απέναντι στον πλέον ισχυρό των αντιπάλων της στον 1ο όμιλο της διοργάνωσης. Ο τεχνικός των «καφετέρος»  Γκόμεζ δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά πράγματα απέναντι στην Αργεντινή αν και ίσως δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην άμυνα για  να μπορέσει η Κολομβία να κρατήσει όσο γίνεται μακριά από την εστία τον Μέσι και την παρέα του και να «χτυπήσει» ή δυνατόν στις αντεπιθέσεις.

Tips
•    Στις 11 προηγούμενες τους αναμετρήσεις στην ίδια διοργάνωση η Αργεντινή έχει 7 νίκες έναντι μόλις δύο της Κολομβίας ενώ τα άλλα δύο ματς έληξαν δίχως νικητή. Συντριπτική η υπεροχή των «αλμπισελέστε» στον απολογισμό τερμάτων με 38-14.



Πρόταση: Εντάξει, η απόδοση του άσου είναι σχεδόν ...απαγορευτική (κάτι παραπάνω από 1,30 στις περισσότερες εταιρείες) και για το λόγο αυτό είναι ασφαλώς πολύ προτιμότερο να ρισκάρει κανείς με την επιλογή του over 2,5 που στην 10bet έχει την σίγουρα πολύ δελεαστικότερη  του 1,89.

bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα