Champions League: Στους 4 , Μάντσεστερ και Μπαρτσελόνα. Δείτε τα γκολ των αναμετρήσεων

00:10 13/4/2011 - Πηγή: 24wro
Μάντσεστερ Γιουν.-Τσέλσι 2-1...



77' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ!: Άμεση απάντηση από την ομάδα του Φέργκιουσον! Ο Γκιγκς (με μπαλιά-τρύπα) βγάζει τον Παρκ μόνο του από αριστερά κι εκείνος με ψύχραιμο πλασέ, στέλνει την μπάλα στην απέναντι γωνία!


76' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ!: Μετά από φοβερή κάθετη μπαλιά του Εσιέν, ο Ντρογκμπά βγαίνει "στην πλάτη" της άμυνας και με ωραίο πλασέ, νικά τον Φαν Ντερ Σαρ!


71'
- ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ!: Ο Ραμίρες έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Εβρά και αντίκρυσε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα!


43' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ!: Η κάθετη μπαλιά του Ο' Σέι βγάζει μόνο τον Γκιγκς από δεξιά, εκείνος γυρίζει υπέροχα στη μικρή περιοχή και ο Ερνάντες -που παρεμβάλλεται στην πορεία της μπάλας- τη στέλνει με προβολή στα δίχτυα!


27': Γκολ που δεν μετράει για τη Γιουνάιτεντ! Στη φοβερή σέντρα του Ρούνεϊ από δεξιά, ο Ερνάντες σκοράρει με κοντινή κεφαλιά, αλλά ο βοηθός τον έχει υποδείξει σε θέση οφσάιντ. Πολύ οριακή η φάση, με τον Μεξικανό να βρίσκεται ενδεχομένως στην ίδια ευθεία με την άμυνα της Τσέλσι.


Σαχτάρ-Μπαρτσελόνα 0-1



43΄ ΓΚΟΛ για την Μπαρτσελόνα ο Μέσι μπαίνει στην περιοχή και με ιδανικό πλασέ στέλνει τους «μπλαουγκράνα» και τυπικά στα ημιτελικά
Keywords
Τυχαία Θέματα