Champions League: Η UEFA ξεκίνησε πειθαρχική έρευνα για τον αγώνα Ολυμπιακός-Μονπελιέ

18:19 8/11/2012 - Πηγή: 24wro
Οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται στο ...
«στόχαστρο» της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας για το γεγονός ότι οι παίκτες των «ερυθρολεύκων» έχουν πάρει τουλάχιστον πέντε κίτρινες κάρτες σε διαφορετικούς αγώνες της διοργάνωσης, καθώς και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους (χρήση λέιζερ και ρίψη αντικειμένων). Επίσης, ο πειραϊκός σύλλογος «εγκαλείται» για παραβάσεις στην οργάνωση του αγώνα και συγκεκριμένα ανεπαρκή έλεγχο στην είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο "Γ.Καραϊσκάκης".

Από την πλευρά της, η Μονπελιέ «κατηγορείται»
για τη συμπεριφορά των οπαδών της, οι οποίοι συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις ασφαλείας του γηπέδου στις εξέδρες. Οι συμπλοκές άρχισαν όταν υποστηρικτές των πρωταθλητών Γαλλίας, οι οποίοι έμπαιναν στο γήπεδο, πέταξαν φωτοβολίδες και καπνογόνα στις αστυνομικές δυνάμεις, που είχαν πάρει θέσεις για να χωρίζουν τους οπαδούς των δύο ομάδων. Ακολούθησε παρέμβαση των δυνάμεων ασφαλείας και οι συμπλοκές κράτησαν 10 λεπτά, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί ή συλλήψεις.

Η UEFA ανακοίνωσε ότι τα συμβάντα του αγώνα Ολυμπιακός-Μονπελιέ θα εξεταστούν από την πειθαρχική επιτροπή στις 22 Νοεμβρίου, ενώ η απόφαση θα γίνει γνωστή το βράδυ της ίδιας ημέρας ή την επομένη.

naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα