BBL: Ολοκληρώνεται το ζευγάρι της… φιλοξενίας!

09:05 2/6/2011 - Πηγή: 24wro
Τελειώνει την Πέμπτη ένα από τα πιο αλλοπρόσαλλα ζευγάρια που...
έχουμε ποτέ παρακολουθήσει στην ιστορία της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ στη Γερμανία. Φρανκφούρτη – Άλμπα λοιπόν και… τί να ποντάρουμε;


Οι πρώτες τέσσερις αναμετρήσεις της ημιτελικής σειράς ανάμεσα στις δύο ομάδες ανέδειξαν νικήτρια τη φιλοξενούμενη ομάδα και ως εκ τούτου το πέμπτο ματς αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον… Μια πιθανή σκέψη πάντως των φίλων των γηπεδούχων Σκαϊλάινερς είναι να μην ενισχύσουν την ομάδα τους, μπας και τη βοηθήσουν να αποβάλλει το άγχος που επέδειξε στα δύο πρώτα εντός έδρας ματς
των ημιτελικών…


ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Και εκεί που όλοι τη θεωρούσαν ξεγραμμένη μετά την εντός έδρας ήττα στο τρίτο παιχνίδι της σειράς, η Φρανκφούρτη του Γκόρντον Χέρμπερτ πραγματοποίησε μια εξαιρετική καθ’ όλα εμφάνιση στην «O2 World Arena» την περασμένη Δευτέρα, επικρατώντας των γηπεδούχων της Άλμπα με 74-83 και ισοφάρισαν τη σειρά σε 2-2, στέλνοντας το ζευγάρι σε πέμπτο παιχνίδι που θα αναδείξει και τον αντίπαλο της Μπάμπεργκ στα τελικά της BBL. Γουντ και Πάουελ οι κορυφαίοι των Σκαϊλάινερς στο τέταρτο ματς, αφού σημείωσαν 52 από τους 83 πόντους της ομάδας του Χέρμπερτ.

Και τώρα τρέχει… Αφού κατάφερε δύο φορές να «σπάσει» το πλεονέκτημα έδρας της αντιπάλου, ισάριθμες ήταν και εκείνες που ακύρωσε τα κεκτημένα της η Άλμπα και πλέον καλείται να φύγει για τρίτη φορά στη σειρά αλώβητη από το «Ballsporthalle Frankfurt» και να πανηγυρίσει την πρόκρισή της στον τελικό. Κάκιστη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, βρέθηκε να χάνει από το πρώτο δεκάλεπτο με 20 πόντους (9-29), για να ολοκληρώσει τελικά στο αξιοπρεπές 74-83, που έχει βάλει και πάλι την αντίπαλο σε θέση φαβορί. Μοναδικός διασωθείς από το «ναυάγιο» της τέταρτης αναμέτρησης, ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ Τζούλιους Τζένκινς που σημείωσε 19 πόντους.


Η πρόταση: Και βάσει στατιστικής να το πάρουμε, μία φορά θα κάτσει η έδρα… Όσο παρακινδυνευμένο και αν ακούγεται, λέω να δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στη Φρανκφούρτη η οποία θα με τιμήσει με την απόδοσή της στο 1.71! Αγχωμένες και οι δύο ομάδες στο παιχνίδι που θα κρίνει τον δεύτερο φιναλίστ της BBL, Under 151 πόντων λοιπόν με την απόδοση στο 1.90, μόνο στην 10Bet.com!

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα