B΄ Σουηδίας: Το ντέρμπι στην Ασιρίσκα

20:40 23/5/2011 - Πηγή: 24wro
Το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε Ασιρίσκα και Μπρομοποϊκάρνα ξεχωρίζει από τις σημερινές αναμετρήσεις...



Απόλυτο φαβορί οι γηπεδούχοι που είναι οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος. Σε καλή κατάσταση και η Ντέγκερφορς, που υποδέχεται την μέτρια Λιουνγκσίλε.






ΒΑΡΝΑΜΟ – ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ






Βάρναμο: Με ισοπαλίες δεν μπορεί να διεκδικήσει τίποτα καλύτερο από αυτό που έχει. Απέσπασε την τέταρτη σε έξι ματς, στην έδρα της Κβίντινγκ με 0-0 και απέδειξε για ακόμα μια φορά, ότι ανήκει στις μικρομεσαίες
ομάδες της κατηγορίας. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα μετά την συντριβή στην έδρα της Ατβίνταμπεργκ με 5-2 τη προηγούμενη Πέμπτη, σ’ ένα ματς που ποτέ δεν μπήκαν στο ρυθμό του. Ερωτηματικό το πώς θα αντιδράσουν μετά από μια τέτοια ήττα, η οποία ήταν η πρώτη μακριά από την έδρα τους. Στο «Φινβεντσβάλεν» έχουν την μοναδική νίκη τους στις επτά αγωνιστικές. Ωστόσο έχουν και ένα θετικό, το οποίο είναι το «λευκό» απουσιολόγιο τους.






Γιόνσεπινγκ: Και πάνω που έδειχνε ότι η περσινή της πορεία, στην οποία εξασφάλισε την παραμονή της στα πλέι-άουτ, της έγινε μάθημα, ήρθε η εντός έδρας ήττα από την Φάλκενμπεργκ να την επαναφέρει στην σκληρή πραγματικότητα. Το τελικό 0-2, ήταν απόρροια μιας κακής εμφάνισης απέναντι σε μια ομάδα, που έχει χειρότερη εικόνα απ’ αυτήν. Αναζητείται ανασυγκρότηση καθώς οι ισορροπίες στην κατηγορία είναι εύθραυστες και από εκεί που κυνηγάς άνοδο, μπορεί να βρεθείς στην τρίτη κατηγορία. Τιμωρημένος ο αμυντικός Σουμά (7/1), που αποβλήθηκε στο τελευταίο ματς.






ΕΣΤΕΡ – ΒΑΣΤΕΡΑΣ






Έστερ: Το προσπάθησε στην έδρα της Μπρομαποϊκάρνα αλλά τελικά δεν κατάφερε να ξεφύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα. Κατά γενική ομολογία δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο, για τις απαιτήσεις της ομάδας και όλα συνηγορούν ότι θα καταφέρει να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού αρκετά νωρίς. Η ήττα με 1-0 στην Στοκχόλμη, ήταν η μόλις δεύτερη στο πρωτάθλημα, ενώ διαθέτει μια αξιόλογη επιθετική γραμμή. Το «φτωχό» ρόστερ είναι ένα πρόβλημα, αλλά από την στιγμή που δεν έχει προβλήματα απουσιών, μπορεί να το διαχειριστεί.




Βαστέρας: Παρουσίασε μια διαφορετική εικόνα στον αγώνα με την Σούντσβαλ , αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να νικήσει. Το τελικό 0-0 την αδικεί, καθώς ήταν η ομάδα που είχε την ευκαιρίες σ’ ένα μέτριο ματς, όμως οι έννοιες «δικαιοσύνη» και «ποδόσφαιρο» δεν είναι συνώνυμες. Με μόλις τέσσερις βαθμούς σε επτά αγώνες, είναι στην προτελευταία θέση του πίνακα και θα κάνει αγώνα δρόμου για να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία. Παράλληλα έχει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 17 γκολ παθητικό.






ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ – ΜΠΡΑΓΚΕ






Λαντσκρόνε: Αν αυτή η ομάδα είναι το φαβορί για να πάρει την άνοδο, τότε τι άλλο να πούμε; Ο
Keywords
Τυχαία Θέματα