Aποστάσεις Μπεγλίτη από τα περί ραγιάδων υπουργών του Ν. Παπανδρέου

21:12 8/1/2012 - Πηγή: 24wro
Aποστάσεις – τουλάχιστον – κρατά από την... επιστολή του Νίκου Παπανδρέου περί «ραγιάδων» υπουργών ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ κ Πάνος Μπεγλίτης.
Είναι φανερό ότι σε μια προσπάθεια της Ιπποκράτους «να δέσει το νήμα» του ΠΑΣΟΚ που έχει κοπεί – αλλά και ενόψει του κρίσιμου Εθνικού Συμβουλίου το Σαββατοκύριακο- , ο κ. Μπεγλίτης κάνει ακροβασίες :
«Με καλείτε
να τοποθετηθώ για μια εξωθεσμική παρέμβαση. Ανάλογες δηλώσεις, άρθρα, επιστολές – δεν ενοχοποιούμε, βεβαίως, τις απόψεις του καθενός ακόμη και αν διατηρεί τις πιο στενές συγγενικές ακόμη –αντικειμενικά δεν βοηθούν».
Μάλιστα έκανε και ενα βήμα περισσότερο, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις απόψεις περί «οικογενειοκρατίας»: «Το πολιτικό σύστημα οικοδομήθηκε γύρω από συγκεκριμένες οικογένειες είναι ένα μεγάλο θέμα που πρέπει ο ίδιος ο ελληνικός λαός να το δει. Να μην ρίχνουμε το «ανάθεμα» στις πολιτικές οικογένειες.
Το πρόβλημα είναι του ελληνικού λαού πως μπορεί να ξεπεράσει τις πολιτικές οικογένειες, να πάει σε σύγχρονο πολιτικό σύστημα, σε νέους δημοκρατικούς θεσμούς, να βγουν νέες δυνάμεις και νέες προσωπικότητες στο προσκήνιο», είπε στο Real FM.

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα