Amy Winehouse: Παρακολουθούσαν το τηλέφωνό της

19:35 26/7/2011 - Πηγή: 24wro
Λίγο μετά τον τραγικό θάνατο της Amy Winehouse, ξένα δημοσιεύματα κάνουν λόγω για πλήρη ...παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής από τα Μέσα Ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα ο Charles Lavery, πρώην αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Scottish Sunday Mail» αποκαλύπτει στην προσωπική του ιστοσελίδα: «Οι εφημερίδες είχαν συχνή πρόσβαση στις τηλεφωνικές συνομιλίες και τους ιατρικούς φακέλους της Amy Winehouse».

Οι αποκαλύψεις όμως του δημοσιογράφου δεν σταματούν
στο πρόσωπο της τραγουδίστριας αφού αναφέρει πως τόσο ο πατέρας της Mitch όσο και ο αδερφός της Alex έπεσαν θύματα των media, προκειμένου αυτά να εξασφαλίσουν το επόμενο θέμα τους.

Ο Lavery γράφει χαρακτηριστικά ότι οι δημοσιογράφοι ήξεραν με κάθε λεπτομέρεια πότε θα έμπαινε σε κάποια κλινική αποτοξίνωσης και πότε θα τελείωνε η θεραπεία της ώστε να την περιμένουν απ’ έξω. Τα στοιχεία αυτά είτε πωλούνταν είτε παρέμεναν προσβάσιμα στα Μέσα Ενημέρωσης. Έτσι άλλωστε δικαιολογεί και την παρουσία τους σε κάθε προσωπική στιγμή της βρετανίδας τραγουδίστριας.

«Δεν γνώριζα για τη μέχρι τώρα παραβίαση των προσωπικών της δεδομένων αλλά όταν έμαθα ότι πέθανε, έκανα κάποια τηλεφωνήματα και το επιβεβαίωσα αμέσως. (…)» σχολίασε ο Lavery.

«Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το αν αυτό συντέλεσε στο θάνατό της. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι η κοπέλα δεχόταν τεράστια πίεση από τα tabloids καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της. Ίσως γιατί ήταν τόσο ταλαντούχα» πρόσθεσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα