A.SWARZENEGGER: Είμαι ακόμα ερωτευμένος με την Μαρία!

14:14 2/10/2012 - Πηγή: 24wro
​Μπορεί να παραδέχθηκε ότι απατούσε συστηματικά της σύζυγό του με την οικιακή βοηθό και ότι απέκτησε μαζί της ένα παιδί...
Μπορεί να αποκάλυψε ότι όλα αυτά τα χρόνια του γάμου τους της κρατούσε μεγάλα μυστικά, όμως παρ’ όλ’ αυτά επιμένει ότι θέλει ακόμα και τώρα να σώσει το γάμο του.

Παρά το γεγονός ότι οι διαδικασίες διαζυγίου έχουν ξεκινήσει, ο Arni είναι αισιόδοξος ότι η γυναίκα του θα τον συγχωρήσει και θα τον δεχθεί πίσω.

«Μπορεί να το θεωρείτε αυτό άρνηση, αλλά έτσι λειτουργεί το μυαλό μου. Είμαι ακόμα ερωτευμένος με τη Μαρία», είπε σε συνέντευξή του
στο Daily Show ο… Εξολοθρευτής.
Η εν διαστάσει σύζυγός του πάλι, Maria Shriver έχει μάλλον διαφορετική άποψη. Γιατί τον περασμένο Ιούλιο έκανε αίτηση διαζυγίου και υποστηρίζει ότι υπάρχουν αγεφύρωτες διαφορές ανάμεσά τους.

Κι αν και ο Arnold έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια για να προωθήσει το βιβλίο του και εμφανίζεται μετανοημένος για τα λάθη του παρελθόντος, αλλά θα πρέπει να παρακαλέσει πολύ για να τον δεχθεί πίσω στη συζυγική κλίνη η Maria.

Ο ίδιος πάντως υποστηρίζει ότι καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να της αποδείξει ότι έχει αλλάξει.

«Οι διαδικασίες του διαζυγίου προχωρούν κανονικά, αλλά ακόμα ελπίζω ότι εγώ και η Maria θα είμαστε και πάλι οικογένεια», είπε.

Η σύζυγος πάντως προς το παρόν δε φαίνεται να ακούει τα παρακάλια του.

star.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα