AEK: Υποχρέωσή μας το Κύπελλο

00:10 27/4/2011 - Πηγή: 24wro
Για την ανάγκη κατάκτησης του Κυπέλλου από την ΑΕΚ μίλησαν οι Νάτσο Σκόκο, Σεμπάστιαν Σάχα και... Γρηγόρης Μάκος.

Οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» μετά το τέλος της ανοικτής προπόνησης της Τρίτης (26/04), έκαναν δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου και τόνισαν ότι ο «Δικέφαλος» έχει κίνητρο λόγω της συμμετοχής του στον τελικό και πως έχει το ρόστερ που απαιτείται για να κατακτήσει το τρόπαιο.
«Ευθύνη για μας ο τελικός»
«Η ΑΕΚ
έχει τους παίκτες για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες ενός τελικού. Ένας τελικός σου δίνει πάντα από μόνος του το κίνητρο», είπε αρχικά ο Σεμπάστιαν Σάχα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον χαρακτηρισμό φαβορί, που δίνεται στους «κιτρινόμαυρους».
«Μεταξύ μας δεν βλέπουμε ότι είμαστε φαβορί. Περισσότερο αναγνωρίζουμε τη μεγάλη ευθύνη που έχουμε να πάρουμε αυτό το τρόπαιο. Έχουμε ευθύνη γιατί η ομάδα δεν έχει κερδίσει τίτλους τα τελευταία χρόνια. Είμαστε παίκτες με θέληση, νέοι σε ηλικία και μας δημιουργείται το αίσθημα ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», τόνισε χαρακτηριστικά.
Τέλος, ο Αργεντινός πορτιέρο δήλωσε αναφορικά με τον χαμένο τελικό πριν από δύο χρόνια: «Θα είναι μια ρεβάνς για την ΑΕΚ. Αυτός ήταν ένας χαμένος τελικός, τώρα είναι μια ευκαιρία για την ΑΕΚ να κερδίσει ένα τίτλο και να πάρω κι εγώ έναν τίτλο στην Ελλάδα».
«Να αποδείξουμε ότι είμαστε φαβορί»
Με τη σειρά του ο Γρηγόρης Μάκος επισήμανε ότι η ΑΕΚ πρέπει να αποδείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι είναι το φαβορί, ενώ παράλληλα τόνισε πως με την κατάκτηση του κυπέλλου μπορεί να δοθούν απαντήσεις για την κακή φετινή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.
«Για την ομάδα το κύπελλο είναι ένας θεσμός που τον κυνηγάει κάθε χρονιά. Εγώ είμαι πρώτη φορά σε ένα τελικό κυπέλλου, ήρθε την κατάλληλη στιγμή γιατί ήρθε στην καλύτερη χρονιά μου στην ΑΕΚ και είναι ευκαιρία να το αποδείξω αυτό στον τελικό», είπε αρχικά ο Έλληνας αμυντικός μέσος.
Στη συνέχεια, σχετικά με το άγχος που θα υπάρχει, δήλωσε: «Άγχος θα υπάρχει. Πρέπει να το δούμε σαν ένα απλό παιχνίδι στην έδρα μας. Ο περισσότερος κόσμος στο γήπεδο θα είναι μαζί μας και θα έχουμε πολλά θετικά για εμάς. Εμείς πρέπει να προσέξουμε τις παγίδες, να δούμε τις λεπτομέρειες και να πάρουμε το κύπελλο, για να κλείσουμε θετικά τη χρονιά».
Σε ερώτηση για το αν οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν απαντήσεις στον τελικό, τόνισε: «Μιλάτε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δεν νομίζω ότι θα σβήσει κάτι η κατάκτηση του κυπέλλου, αλλά μπορούν να δοθούν κάποιες απαντήσεις τουλάχιστον».
Τέλος, ο Γρηγόρης Μάκος είπε: «Εμείς είμαστε το φαβορί, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε. Ο Ατρόμητος είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, άξια έφτασε ως τον τελικό, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε το κύπελλο».
«Σημαντικό για όλους μας»
Ο Νάτσο Σκόκο ήταν ο τρίτος των παικτών της ΑΕΚ που μίλησε μετά την προπόνηση της Τρίτης στα Σπάτα και τόνισε ότι η κατάκτηση του Κυπέλλου θα είναι πολύ σημαντική για όλους όσοι βρίσκονται στην οικογένεια της «Ένωσης».
«Αν το δούμε από
Keywords
Τυχαία Θέματα