AEK: Κοντά στην έξοδο ο Μάκος…

10:17 23/1/2012 - Πηγή: 24wro
Μια ανάσα από την έξοδό του από την ΑΕΚ βρίσκεται ο Γρηγόρης Μάκος, ο οποίος πάντως…
παλεύει να δώσει «κέρδος» στην Ένωση. Ο Έλληνας αμυντικός μέσος, έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις από συλλόγους του εξωτερικού (κυρίως της Ιταλίας), με αποτέλεσμα η αποχώρησή του από τους «κιτρινόμαυρους» να θεωρείται πλέον δεδομένη.
Μάλιστα, ο παίκτης θα μπορούσε να έχει ήδη αποχωρήσει από την ΑΕΚ, όπως έκαναν παίκτες που… χάρισαν τις οφειλές τους και εγκατέλειψαν το «καράβι», ωστόσο
δεν επιθυμούσε να «το σκάσει». Έτσι λοιπόν, ο Μάκος, στις διαπραγματεύσεις που κάνει με συλλόγους της Ιταλίας, παράλληλα με το συμβόλαιό του, δίνει μάχη, προκειμένου να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή πρόταση και για την Ένωση.
Σίγουρα, τα χρήματα που θα προσφερθούν στην ΑΕΚ για την παραχώρηση του Μάκου, δεν θα αγγίζουν το 1.000.000 που είχαν στα γραφεία τους πέρυσι από σύλλογο του εξωτερικού, ωστόσο το ότι ο παίκτης δεν θα χαθεί δωρεάν, είναι κάτι που παρηγορεί τους διοικούντες τον «δικέφαλο».
Όσο για τους υπόλοιπους παίκτες; Εντός της Δευτέρας, αναμένεται να λυθεί το συμβόλαιο του Νίκου Καράμπελα, ο οποίος θα συνεχίσει στην Καρλσρούη, με τους Λαγό και Κωνσταντόπουλο να περιμένουν συνάντηση με τον Αδαμίδη. Παράλληλα, ο Κάλα, είναι σε… δίλλημα για το αν θα μετακομίσει στην Σαραγόσα, ενώ διάφορα σενάρια κυκλοφορούν πλέον και για τον Κλωναρίδη.

Sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα