7 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

13:13 7/3/2012 - Πηγή: 24wro
Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα...

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού
Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους.
Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

16 έως 17 Ιχθύων

Σύμβολο: «Μαζικός περίπατος στον κεντρικό δρόμο μιας πόλης, το λεγόμενο νυφοπάζαρο».

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ δίνει μεγάλη σημασία στην κοινωνική του εικόνα, θεωρώντας πως έτσι επιτυγχάνει την επιβεβαίωση της υπεροχής του. Συνήθως συμμετέχει σε συλλογικές διαδικασίες, διακινδυνεύοντας τελικά να χάσει την ατομικότητα του ή να καταλήξει στην υιοθέτηση μιας κατά βάση υποκριτικής στάσης, όπου το φαίνεσθαι υπερκαλύπτει την ουσία. Ανάλογες είναι και οι επιπτώσεις στην προσωπική ζωή του ατόμου, η οποία μπορεί να διαθέτει μια εξωτερική λάμψη, που καλύπτει τον φόβο της μοναξιάς ή της απόρριψης, χωρίς όμως να υπάρχει και ποιότητα συναισθημάτων. Από την άλλη πλευρά, τα αξιώματα και οι διακρίσεις έρχονται ως αναπόφευκτο αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Το κενό και το τίποτε είναι το μέτρο χρησιμότητας κάθε ενέργειάς μας» Λάο Τσε
Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια
ΑισθηματικάΦαίνεται πως ο κύκλος των γνωριμιών σας διευρύνεται τόσο, ώστε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την κοινωνική σας ζωή, έχοντας μάλιστα πλήθος προτάσεων και ευκαιριών. Το αν και ποιές θα αποδεχθείτε είναι καθαρά δικό σας θέμα, σε κάθε περίπτωση πάντως θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι ανέσεις και τα πλούτη δεν εξασφαλίζουν απαραίτητα την ευτυχία. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα ήταν κρίμα να απορρίψετε επιπόλαια μια θετική προοπτική, επειδή σας φαίνεται πολύ «εύκολη». Μην θεωρήσετε δηλαδή ότι τέτοιες ευκαιρίες εμφανίζονται κάθε μέρα... Αν πάλι ενδιαφέρεστε για την επισημοποίηση της σχέσης σας, ο δρόμος είναι ...ορθάνοικτος!
ΟικονομικάΑν εξαιρέσουμε την ταλαιπωρία και τα επιπλέον έξοδα σε σχέση με οτιδήποτε συμπεριλαμβάνεται κάτω από την επικεφαλίδα «τεχνικός εξοπλισμός» (από μεταφορικά μέσα μέχρι κάθε είδους συσκευές), η χρονιά σας αναμένεται να είναι ιδιαίτερα καλή, αφού ακόμη και στην περίπτωση που δεν μπορείτε εσείς να καλύψετε τις ανάγκες σας θα βρεθεί κάποιος άλλος για να το κάνει. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι ο σπάταλος εαυτός σας, γιατί αν επικρατήσει θα περάσετε μεν καλά αλλά τελικά δεν θα σας μείνει ...τίποτε για την συνέχεια!
Γ.Ρ
astrology.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα