50 χρόνια μετά ήρθε η αποκάλυψη του serial Killer!!

23:36 17/8/2012 - Πηγή: 24wro
Πενήντα χρόνια μετά, ένα από τα μεγαλύτερα...
εγκλήματα που αναστάτωσαν το Ηνωμένο Βασίλειο επανέρχεται στο προσκήνιο με έναν τουλάχιστον ανατριχιαστικό τρόπο.
Ένας από τους δύο δολοφόνους που είχαν σκοτώσει ανθρώπους πριν 50 χρόνια αποκάλυψε μέσω σημειώματος και μετά τον θάνατό του που θάφτηκε ένα από τα πτώματα των νεαρών θυμάτων του.
Η ιδέα ότι ένας serial killer ζούσε τόσα χρόνια ανάμεσά σε όλους είναι κάτι που σόκαρε εκατομμύρια βρετανούς γιατί ο συγκεκριμένος, ο Ian Brady
ήταν ο μοναδικός που πιάστηκε από την αστυνομία και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.
Από το 1966 βρισκόταν σε ίδρυμα για ασθενείς με ψυχικές διαταραχές. Σε έναν από τους επισκέπτες που πήγαν να τον δουν λίγους μήνες μετά τον εγκλεισμό του στο ίδρυμα, παρέδωσε ένα σφραγισμένο φάκελο με μία επιστολή μέσα, με την προϋπόθεση ότι εκείνος θα την άνοιγε μετά τον θάνατό του.
Στην επιστολή έγραφε για τον τόπο όπου είχε θάψει ένα από τα θύματά του, το σώμα του Keith Bennett, ενός αγοριού 12 ετών, που βασανίστηκε άγρια και σκοτώθηκε όπως ακριβώς και τα άλλα τέσσερα νεαρά θύματα των δύο δολοφόνων.
Οι σατανικοί φόνοι χρονολογούνται από το 1963 έως το 1965. Ο Brady και η συνεργάτης και συνεργός του Myra Hendley, ποτισμένοι από την ναζιστική ιδεολογία και τον παράφρων σαδισμό, πρώτα απήγαγαν τα θύματά τους και στη συνέχεια τα βίασαν και τα βασάνισαν μέχρι θανάτου. Τα σώματα των παιδιών θάφτηκαν σε μια περιοχή έξω από το Μάντσεστερ.
Για τον 12χρονο Keith που εκείνο το βράδυ θα έπρεπε να πάει να κοιμηθεί με την γιαγιά του και τελικά ποτέ δεν έφτασε στον προορισμό του, ήταν το τελευταίο από τα τέσσερα πτώματα που βρέθηκαν και που για 50 χρόνια δεν είχαν βρει ούτε ένα ίχνος.
Keywords
Τυχαία Θέματα