5 tips για αξέχαστες διακοπές με το σύντροφο σας!

14:02 21/7/2012 - Πηγή: 24wro


​1. Συζητήστε πριν πάτε τί θέλετε να κάνετε κατά τη διάρκεια των διακοπών...
Θέλετε να πάτε εκδρομές ή να καθίσετε σε μια ξαπλώστρα και να απολαύσετε τον ήχο των κυμάτων μέχρι να νυχτώσει; Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και χαλαρώνει ή διασκεδάζει με διαφορετικό τρόπο! Αυτή είναι και η μοναδικότητα του! Συζητήστε λοιπόν από πριν τί σας αρέσει για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων

2. Έχετε δικό σας πορτοφόλι με μετρητά μαζί σας

Τα μετρητά, εκτός του ότι είναι δυσεύρετα στις μέρες μας είναι και απαραίτητα για τις διακοπές! Εάν χρησιμοποιείτε την κάρτα ανάληψης φροντίστε
να έχετε κάποια χρήματα πάνω σας για να μην ζητάτε από το σύντροφο σας σε περίπτωση που σας "γυάλισε" εκείνο το βραχιολάκι ή τα ωραία σανδάλια!

3. Δεν είστε μόνη σας!

Σεβαστείτε το γεγονός ότι έχετε δίπλα σας έναν άνθρωπο που έχει επιλέξει όχι μόνο να είναι μαζί σας αλλά και να σας συνοδεύσει στις διακοπές. Τί σημαίνει αυτό; Ότι περνάει καλά μαζί σας! Μην του το βγάλετε ξινό λοιπόν! Φροντίστε να περάσετε μαζί όσο καλύτερα μπορείτε.

4. Μη βάζετε πρόγραμμα!

Οι γυναίκες είναι συνηθισμένες να είναι σε πρόγραμμα. Εδώ όμως ήρθατε διακοπές! Δεν χρειάζεται να είναι όλα υπό έλεγχο! Δείτε το λίγο πιο χαλαρά! Για να είναι ωραίες οι διακοπές δεν είναι απαραίτητο να δείτε κάθε σημείο της περιοχής των διακοπών που έχετε επιλέξει! Δεν υπάρχει τίποτα πιο αγχωτικό από το να έχετε το χάρτη με τα αξιοθέατα στο χέρι και να προσπαθείτε να τα προλάβετε όλα!

5. Χαλαρώστε!

Το νόημα των διακοπών είναι να ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα μας! Ξεχάστε λοιπόν όλα αυτά που σας θυμίζουν τη ρουτίνα όλης της χρονιάς και επικεντρωθείτε στον άνθρωπο που είναι μαζί σας! Όταν "αδειάσετε" το μυαλό από τα άγχη και τις περιττές έγνοιες θα μπορέσετε να περάσετε τις τέλειες διακοπές!

star.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα