5 παραμύθια που σου σερβίρει ο καλός σου!

23:41 11/1/2012 - Πηγή: 24wro
Παρόλο που το ρομάντζο πηγαίνει χεράκι, χεράκι με τις ...σχέσεις, η αφέλεια μιας ερωτευμένης γυναίκας την οδηγεί συχνά στο να τρώει το παραμύθι από τον αγαπημένο της.

Ξέχνα τα σενάρια αγάπης και φαντασίας των ταινιών, ξέχνα τα μυθιστορήματα που διάβαζες μικρή, αρνήσου το κουτόχορτο που σε ταΐζει και κατάρριψε επιτέλους τους μύθους που στοιχειώνουν την πραγματικότητα που ζεις.
1ο παραμύθι:
"όσο είμαστε μακρυά ο έρωτας μας θα φουντώσει": η ιδέα του να περνάτε κάποιον καιρό χώρια, είναι συνηθισμένη τακτική των αντρών που θέλουν λίγο χώρο για τον εαυτό τους και μόνο. Εκεί πέφτει και
η ανάλογη ατάκα: ''θα δεις πόσο πολύ θα μου λείψεις την εβδομάδα που θα πάω διακοπές στη Μύκονο με τους κολλητούς''.

Και η πραγματικότητα: "μάτια που δεν βλέπονται, γρήγορα λησμονούνται". Αν ο καλός σου ζητάει τέτοιες ώρες ή ημέρες απομόνωσης από εσένα, κάτι δεν πάει καλά. Μια φορά την εβδομάδα με τους φίλους είναι φυσιολογική απαίτηση, μια εβδομάδα το καλοκαίρι μόνος, θα το καταπιείς. Ένα μήνα σε άλλη ήπειρο, μην το φας το παραμύθι.
Σίγουρα θα σου στείλει κανένα γλυκό μηνυματάκι, για να δείξει το ενδιαφέρον του, αλλά μην τσιμπήσεις. Αν θέλει να είναι μακρυά, πρόβλημά του. Ενημέρωσέ τον πως και σένα θα σου λείψει μεν, αλλά εύχεσαι να σε βρει εκεί που σε άφησε (όταν γυρίσει) δε.
2ο παραμύθι:
"η αγάπη μας θα τα νικήσει όλα". Αν ο Τζον Λένον έπεισε όλο τον κόσμο πως το μόνο που χρειάζεσαι είναι η αγάπη, εύλογα σκέφτεσαι πως κάποιο δίκιο θα είχε. Με τον ίδιο τρόπο, ο καλός σου σε έπεισε πως η αγάπη σας θα νικήσει όλα τα εμπόδια που σας χωρίζουν και ας μιλάμε για διαφορετικές θρησκείες, πολιτικές αντιλήψεις ή ακόμα και οικονομικό στάτους.

Και η πραγματικότητα: "όταν η φτώχεια μπαίνει, η αγάπη δραπετεύει απ' το παράθυρο". Είτε το θέλεις είτε όχι, οι στέρεες σχέσεις χτίζονται επάνω σε σταθερά θεμέλια. Αν αρχικά παραβλέψεις αυτά τα θεμέλια, εξ' αιτίας του πάθους, εν καιρώ θα τα βρεις μπροστά σου. Γιατί εσύ μπορείς να αγαπήσεις έναν άνθρωπο διαφορετικής εθνικότητας, το περιβάλλον στο οποίο ζεις όμως, δύσκολα θα το αποδεχτεί.
Ακόμα κι αν τώρα ζεις το παραμύθι της παντοδύναμης αγάπης, πρέπει να προετοιμαστείς για μελλοντικές καταστάσεις που θα διχάσουν εσένα και τον αγαπημένο σου. Ο μακροχρόνιος σχεδιασμός είναι η μοναδική δικλείδα ασφαλείας που έχεις. Γιατί μπορεί η αγάπη σας να μην έχει σύνορα. Όμως είσαι διατεθειμένη να θυσιάσεις το πλουμιστό σου νυφικό για ένα μουσουλμανικό γάμο;

3ο παραμύθι:
"ο έρωτας είναι τυφλός". Φυσικά και ο αγαπημένος σου ερωτεύτηκε τα εσωτερικά χαρίσματα και την καλοσύνη της ψυχής σου. Ή τουλάχιστον αυτό αναγνώρισε ως το μεγαλύτερο προσόν που διαθέτεις. Με αυτό το σκεπτικό και μηδέν τύψεις, έβαλες δέκα κιλά από την ημέρα που σε γνώρισε.

Και η πραγματικότητα: ''Ο έρωτας από τα μάτια πιάνεται..''. Μην έχεις αυταπάτες. Ο καλός σου δεν πρόλαβε να δει κανένα εσωτερικό σου χάρισμα στο κλαμπάκι που σε γνώρισε. Μάλλον το καυτό μίνι σου τον εντ
Keywords
Τυχαία Θέματα