5 εφαρμογές ασφάλειας για την προστασία των iPhone Apps

03:20 27/6/2013 - Πηγή: 24wro


Έξυπνες επιλογές του iPhone μπορεί να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το τηλέφωνό σας ασφαλές. Ωστόσο, η ασφάλεια πηγαίνει πολύ πέρα από ...

τις επιλογές σας: Εάν χρησιμοποιείτε το iPhone για εταιρικούς σκοπούς ή διατηρείτε ευαίσθητες πληροφορίες σε αυτό, θα πρέπει να έχετε καλύτερη προστασία.
Παρακάτω παρουσιάζονται ορισμένες εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε την ασφάλεια του τηλεφώνου σας και να αποτρέψετε ιούς, κακόβουλο λογισμικό και
κλοπή δεδομένων από το smartphone σας:

VirusBarrier:

Το VirusBarrier κοστίζει ένα δολάριο από το Intego και βοηθά στον εντοπισμό τυχόν επικίνδυνου λογισμικού.

SecureWeb:

Το SecureWeb είναι μια δωρεάν εφαρμογή που λειτουργεί ως ένας browser κινητού, αλλά με πολλές επιπλέον δυνατότητες φιλτραρίσματος που εμποδίζουν εσάς ή κάποιον άλλο από την πρόσβαση σε ιστοσελίδες που θα μπορούσαν να βλάψουν το τηλέφωνό σας.

SplashID:

Το SplashID δεν φιλτράρει τα αποτελέσματα άμεσα ή κάνει αναζήτηση για απειλές στο iPhone, αλλά είναι ένας πολύ βολικός τρόπος για να προστατεύσετε οικονομικά δεδομένα και καλύτερη διαχείριση της ασφάλειας του smartphone.

iDiscrete:

Το iDiscrete είναι πιο ακριβή εφαρμογή και κοστίζει 2,99 δολαρίων, αλλά βοηθά στην προστασία όλων των άλλων εφαρμογών στο τηλέφωνό σας.

PhoneClean:

Το PhoneClean είναι μια εφαρμογή «καθαρισμού». Αναζητά αυτόματα για δεδομένα που δεν ωφελούν και καταργεί caches, Script files, Cookies, corrupt αρχεία από αποτυχημένες λήψεις, και οτιδήποτε άλλο που δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό.

trelogaidouri
Keywords
Τυχαία Θέματα