4 σημάδια που λένε πως δεν θα ντυθείς τελικά...νυφούλα!

09:31 2/10/2013 - Πηγή: 24wro


Γιατί τέτοια μανία και αγωνία να αποκατασταθείτε; Κάποτε για να παντρευτείς έπαιζε ρόλο η ηλικία σου. Αν περνούσες τα 25 κινδύνευες να ...

χαρακτηριστείς ως γεροντοκόρη. Άρχιζε η γειτονιά να ψάχνει να βρει κουσούρια και αρνητικά. Δεν μπορεί κάτι φταίει και δεν παντρεύεται το κορίτσι του Τάδε. Στις μέρες μας τα κριτήρια έχουν αλλάξει.

Για να αποφάσεις να κάνεις οικογένεια και να ανοίξεις σπιτικό πρέπει τουλάχιστον ο ένας από τους δύο να έχει δουλειά. Αλλιώς, κάνεις δεν αποφασίζει να αφήσει το πατρικό του. Αν τώρα μαζεύετε όλα τα κριτήρια, θα πρέπει να εξετάσετε και μια
τελευταία βασική λεπτομέρεια. Αν θέλει και ο σύντροφός σας, που είστε μαζί τόσο καιρό.

Μπορεί λοιπόν εσείς να διαθέτετε όλα τα προσόντα, να έχετε ονειρευτεί τη μέρα εκείνη με κάθε λεπτομέρεια, να έχετε καταλήξει με το νυφικό, αλλά με να μην έχετε καταλήξει ακόμα με το θέμα του «γαμπρού». Για να αποφύγετε κάτι τέτοιο θα πρέπει να δείτε καθαρά τις προθέσεις του συντρόφου σας.

Τα πράγματα είναι απλά «Έχεις κύριε μου σκοπό να με αποκαταστήσεις; Ναι ή όχι;» Ξεκάθαρα πράγματα. Επειδή όμως, σας αγαπάει και μπορεί να μην έχει καμία πρόθεση να βάλει γαμπριάτικο κοστούμι και να σας δώσει το επώνυμο του, μπορεί να αποφύγει την ερώτηση με πιο πλάγιο τρόπο δίνοντας σας τις εξής απαντήσεις:
«Βοήθησέ με μέχρι να είμαι έτοιμος»: Που σημαίνει πως κινδυνεύετε να γυρίσετε την ταινία η «Νύφη το έσκασε» αντίστροφα.
Μιλάει για γάμο, αλλά δεν περνάει στην πράξη: Είναι της σχολής εκείνης που πιστεύει πως οι γυναίκες αρκούνται με τα λόγια. Μιλάει συνέχεια για το κοινό σας μέλλον, κάνει σχέδια μαζί σας για οικογένεια και φάρμες στην εξοχή, αλλά αν του ζητήσετε ημερομηνία, τότε μιλά περί ανέμων και υδάτων.
«Αφού καλά περνάμε τώρα τι ψάχνεις»: Έλα μου ντε! Παιδιά, οικογένεια, σκυλιά, γατιά, υποχρεώσεις, σχολεία. Γιατί να το κάνετε αυτό στη σχέση σας και πάνω απ” όλα στον εαυτό του. Η φράση αυτή μεταφράζεται ως εξής «Μ’αρέσει που υπάρχει αυτό το παιχνίδι ανάμεσά μας. Θέλω μια σχέση μου βασίζεται στη διασκέδαση και στο σεξ. Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.»
«Κάνε λιγάκι υπομονή»: Πείτε μας αλήθεια, σας έχει πει πως το 2025 που η Ελλάδα θα ορθοποδήσει, που τα οικονομικά σας θα είναι στο pick τους, τότε ναι τότε θα μπορείτε να μιλήσετε για γάμο.
Αυτά είναι τα σημάδια που δεν οδηγούν σε καμία περίπτωση στα σκαλιά της εκκλησίας. Αυτό που μένει να κάνετε είναι να τα αγνοήσετε ή όχι. Θα πρέπει να δείτε αν τελικά όλο αυτό το θέμα του γάμου έχει μεγάλη σημασία για εσάς. Εσείς μπορείτε να απαντήσετε σ” αυτό.

tampouloukia.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα