21 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

17:57 21/3/2012 - Πηγή: 24wro
Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα...
Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.
Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές
τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

0 έως 1 Κριού

Σύμβολο: «Ένας οπλισμένος πολεμιστής, Ηράκλειας δύναμης, που οργώνει τη γη».

Ερμηνεία: Εξέχουσα, ασυνήθιστη και ανεξάρτητη προσωπικότητα. Οι
φιλοδοξίες και οι στόχοι του ατόμου ξεπερνούν το συνηθισμένο. Ο άνθρωπος εδώ είναι πλασμένος για μεγάλα εγχειρήματα και έχει την δύναμη να αντιμετωπίσει τις σκληρότερες δοκιμασίες, όχι τόσο με τη δύναμη, όσο με την έμφυτη ενεργητικότητα του χαρακτήρα και το πάθος του. Αφήνεται στη φυσική του επιθετικότητα και άγεται από αγωνιστικό πνεύμα, πράγμα όμως που, στους λιγότερο καλούς χαρακτήρες, μπορεί να εξελιχθεί σε ταπεινό φθόνο.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Οι στόχοι, από τη στιγμή που θα περάσουν στο υποσυνείδητο, τροφοδοτούν με ενέργεια και καθοδήγηση προς τη σωστή κατεύθυνση» David Schwartz

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η χρονιά σας δεν αναμένεται διόλου ...ήσυχη, αφού ο Άρης έχει αναλάβει να σας βάλει στην «πρίζα», για να διεκδικήσετε το καλύτερο για σας «εδώ και τώρα». Από αυτήν την άποψη οι εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή μπορεί να είναι ...κεραυνοβόλες! Φυσικά, η ορμητικότητα και οι απαιτήσεις σας θα δημιουργήσουν αντιδράσεις, πολύ περισσότερο που κάποιες φορές στις διεκδικήσεις σας θα ξεπεράσετε τα όρια του politically correct! Αν πάλι σκέφτεστε να καθίσετε στα ...αυγά σας, τότε -φευ- θα δείτε τους άλλους να διεκδικούν πρόσωπα και πράγματα από εσάς.

Οικονομικά
Και το κυνήγι καλά κρατεί! Η αναζήτηση νέων τρόπων ή μεθόδων για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες της ζωής είναι το βασικό στοιχείο της χρονιάς που μόλις άρχισε για σας. Κι αυτό βέβαια θα γίνει έχοντας απέναντι σας ανταγωνιστές που διεκδικούν ότι κι εσείς. Η κόντρα θα γεννήσει ιδέες και εφαρμογές, δίνοντας στις εξελίξεις έναν γρήγορο ρυθμό και αναγκάζοντας σας παράλληλα να ρισκάρετε. Σε κάθε περίπτωση μια «επιθετική» πολιτική μπορεί να αποδώσει καρπούς άμεσα και γρήγορα, ωστόσο αν θέλετε να παραμείνετε συντονισμένοι στους κοσμικούς ρυθμούς -κατ‘ επέκταση και κερδισμένοι- θα πρέπει να ακολουθήσετε τακτικές ανταρτοπόλεμου, του στυλ «κτυπάω και φεύγω», αφού διαφορετικά θα βρεθείτε στην θέση ενός αμυνόμενου που αντιμετωπίζει διαρκώς «ασύμμετρες απειλές».

astrology.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα