1ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 17-25

19:03 10/3/2012 - Πηγή: 24wro
Η μεγάλη ώρα έφτασε… Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα… ξίφη τους αυτήν την ώρα (ΝΕΤ) στο κλειστό του Ελληνικού, στον 37ο τελικό Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ.

Η ομάδα του Πειραιά, η οποία έχει πάρει τον… αέρα του «αιώνιου» αντιπάλου της στον συγκεκριμένο
θεσμό, αφού έχει επικρατήσει στους δύο τελευταίους τελικούς, θέλει τη συγκεκριμένη κούπα για να γιορτάσει τα 87α γενέθλια της, που είναι σήμερα.

Από την άλλη οι «πράσινοι», έχουν κι αυτοί μεγάλο κίνητρο στη σημερινή «μονομαχία» τους με τους «ερυθρόλευκους», καθώς επιθυμούν να πάρουν ρεβάνς για τους δύο χαμένους τελικούς.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει παραταχθεί στο κλειστό του Ελληνικού πάνοπλη, καθώς οι Μπατίστ και Περπέρογλου ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών.

Στον αντίποδα ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα στερηθεί των υπηρεσιών του Έισι Λο, ο οποίος τέθηκε εκτός μάχης, λόγω της κάκωσης που τον ταλαιπωρεί.
Τα δεκάλεπτα:

Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού: Χάινς, Παπανικολάου, Σπανούλης, Μάντζαρης, Ντόρσεϊ, Κέσελ, Πελεκάνος, Παπαδόπουλος, Γκετσεβίτσιους, Σλούκας, Πρίντεζης, Άντιτς.
Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού: Σμιθ, Καϊμακόγλου, Μάριτς, Περπέρογλου, Μπατίστ, Λόγκαν, Σάτο, Γιασικεβίτσιους, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης, Βουγιούκας, Νικ Καλάθης.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Αναστόπουλος, Φούφης.
Keywords
Τυχαία Θέματα