10.000 υπογραφές κατά της Σύμβασης

12:22 9/2/2012 - Πηγή: 24wro

Ανοιχτή επιστολή προς τους έλληνες βουλευτές απευθύνει η Πατριωτική Κίνηση Ελλήνων Πολιτών, έχοντας ...συγκεντρώσει 10.000 υπογραφές κατά της ψήφισης της νέας δανειακής σύμβασης.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:
"Κύριοι βουλευτές,
Είστε έτοιμοι να ξαναψηφίσετε. Αυτή την φορά για την νέα δανειακή σύμβαση.
Επειδή πλέον γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά τι πρόκειται
να ψηφίσετε και επειδή πιστεύουμε ότι από την ψήφο σας θα εξαρτηθεί το μέλλον της χώρας και των ελλήνων, θα θέλαμε να σας καταστήσουμε απόλυτα σαφή την διαφωνία μας με την ψήφιση της συγκεκριμένης δανειακής σύμβασης.
Πέρασαν 2 χρόνια, που θα έπρεπε να είχατε λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για να βγει η χώρα από την κρίση. Αντ’ αυτού πήρατε μέτρα μόνο για την εξαθλίωση των ελλήνων, χωρίς θεσμικά μέτρα εξυγίανσης της οικονομίας και μείωσης των δαπανών του δημοσίου.
Φτάνοντας στο σήμερα, η κυβέρνηση και τα κόμματα που την υποστηρίζουν, μας απειλείτε καθημερινά με διλήμματα προβάλλοντας τις συνέπειες που θα είχε η μη ψήφιση της δανειακής σύμβασης.
Θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές, σε σας και σε όλο τον ελληνικό λαό, ότι για μας το δίλημμα είναι το εξής.
Θα έχουμε πτώχευση χωρίς (πριν ) την δανειακή σύμβαση; ή μετά την δανειακή σύμβαση;
Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι όλα τα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα καθώς και όλος ο προγραμματισμός στα πλαίσια του μνημονίου και της νέας δανειακής σύμβασης μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε πτώχευση (μετά την ψήφιση της δανειακής σύμβασης).
Με την υπογραφή της δανειακής σύμβασης όμως θα έχουμε ολέθριες συνέπειες για την πατρίδα μας και τους έλληνες.
1. Θα έχετε εγκρίνει το τεράστιο εθνικό σφάλμα της 1ης δανειακής σύμβασης της παραίτησης από την ασυλία της εθνικής κυριαρχίας (ποιος σας έχει εξουσιοδοτήσει να προβείτε σε τέτοια εθνική παραχώρηση;)
2. Μπαίνει υποθήκη ολόκληρη η δημόσια και ιδιωτική περιουσία της Ελλάδας και των ελλήνων υπέρ των δανειστών.
3. Θα νομιμοποιήσετε τις μεταβιβάσεις όλων των περιουσιακών στοιχείων του δημοσίου (όλων σχεδόν των υποδομών της χώρας - αεροδρόμια, λιμάνια, δίκτυα , εθνικές οδοί κλπ) που έγιναν προς την ξεπουλητική εταιρεία του εφαρμοστικού νόμου που δυστυχώς ήδη έχετε ψηφίσει και είστε υπόλογοι ( τέτοιο νόμο ούτε με πιστόλι στον κρόταφο δεν ψηφίζεις αν είσαι πατριώτης... Μάλλον δεν τον είχατε διαβάσει!)
Δείτε εδώ τί έχετε ψηφίσει . Είναι τεράστια ευκαιρία έστω και τώρα να το σταματήσετε!
http://www.patriotiki-kinisi.com/index.php/sxedio-nomou
4. Με την πτώχευση θα ξεπουληθούν τα πάντα. Πιστεύουμε ότι αυτός ήταν και ο κύριος σκοπός όλης της φαρσοκωμωδίας της διάσωσης που ζήσαμε τα τελευταία 2 χρόνια.
Η Ελλάδα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει όλους αυτούς τους πόρους και τον πλούτο της - που θα κατασχεθούν τζάμπα λόγω των υποθηκών - για να βγει από την κρίση, αλλά, επί 2 χρόνια και όλα τα προηγούμενα δεν κάνατε τίποτα γι’ αυτό.
Η Ελλάδα θα μπορούσε όπως και η Κύπρος να αξιοποιήσει τα τεράστια κοιτάσματα υδρογονανθρ
Keywords
Τυχαία Θέματα