10 γυναίκες που πρέπει να αποφύγετε

19:01 16/9/2011 - Πηγή: 24wro
Ανοίξτε ένα περιοδικό ή ένα γυναικείο κυριακάτικο ένθετο…
και το πλέον πιθανό είναι πως θα συναντήσετε ένα άρθρο που θα γράφει για το πόσο απαίσιοι είναι οι άντρες. Το άρθρο θα είναι γεμάτο από χρήσιμες συμβουλές για το πως θα αναγνωρίσεις το είδος των αντρών που οι κοπέλες θα πρέπει να αποφεύγουν..
Όμως η αναζήτηση συντρόφου είναι ένα νόμισμα με διπλή όψη. Ρωτήστε τους περισσότερους άντρες για την ιστορία των ραντεβού τους και θα σας εξαπολύσουν μία σειρά από ανέκδοτα περιστατικά σχετικά με δυσάρεστες σχέσεις με γυναίκες «εφιάλτες».
Έτσι για χάρη της ισότητας αυτό είναι το δικό
μας Top 10 με τις αταίριαστες περιπτώσεις. Δεν λέμε πως οι περισσότερες γυναίκες είναι έτσι. Άλλωστε κάθε γυναίκα έχει το δικό της στιλ, τον δικό της τρόπο και τη δική της χάρη…
Η Χρυσοθήρας

Μπορεί να ακούγεται προφανές, ωστόσο κάποιες γυναίκες πραγματικά σας θέλουν για τα χρήματά σας, και δεν χρειάζεται να είστε ένας πρώτης κλάσης ποδοσφαιριστής ή ένας αστέρας της τηλεόρασης για να τις ελκύσετε.
Μην μας παρεξηγείτε. Μπορεί να μην σας θέλουν μόνο για τα χρήματά σας.
Όμως η εξέλιξη των ειδών έχει εξοπλίσει τις γυναίκες με την έμφυτη συμπάθεια για άντρες που είναι ικανοί να τις προσφέρουν ασφάλεια και σταθερότητα στα παιδιά τους και μία συχνά ανανεωμένη γκαρνταρόμπα με ρούχα σχεδιαστών (είναι μία περίεργη δουλειά η εξέλιξη…).
Για ορισμένες από αυτές, η θέλησή σας (ή το αντίθετο…) να σκορπάτε τα μετρητά σας σε Breezers, πολυτελή γεύματα και εισιτήρια συναυλιών κατά την διάρκεια των πρώτων μηνών μίας σχέσης, αυτό μπορεί να σας καταστήσει ως κατάλληλο υλικό για «οικογενειάρχη» (ή όχι).
Φυσικά, οι περισσότερες γυναίκες προτιμουν να πληρώνουν οι ίδιες τα έξοδά τους τις πρώτες μέρες. Εάν η κοπέλα σας είναι μονίμως διστακτική να βγάλει το πορτοφόλι της όταν φτάνει ο λογαριασμός, ή συχνά εμφανίζεται για μία βραδινή βόλτα χωρίς τίποτα άλλο παρά λεφτά μόνο για το ταξί που θα την γυρίσει σπίτι, είναι φρόνιμο να είστε προσεκτικός (ή να ζητήσετε από το αφεντικό σας για μία προαγωγή, άμεσα!).
Η “Υποκατάστατο της Μητέρας”

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζετε κατά καιρούς, όλοι οι άντρες ψάχνουν για την «μητέρα» τους. Αυτό που δεν είναι πολύ γνωστό είναι πως πολλές γυναίκες θέλουν με μεγάλη τους χαρά να τους ευχαριστήσουν.
Εάν δεν ψάχνετε για την μητέρα σας, προσέξτε τα σημάδια. Μιλάει με ενθουσιασμό ακόμα και για τις πιο ασήμαντα κατορθώματά σας στις φίλες της («είναι επικεφαλής των λογιστών ΚΑΙ ο πρώτος σκόρερ στην πέντε επί πέντε ομάδα της εταιρείας!»). Αναπτύσσει μία υπερβολική απέχθεια για τους ανθρώπους που αντιπαθείτε («εάν υπήρχε δικαιοσύνη σ’ αυτόν τον κόσμο το αφεντικό σου θα έπρεπε να είναι νεκρό!»).
Και αν και δεν φτάνει στα άκρα να σας σκουπίζει για παράδειγμα το στόμα μετά το φαγητό, δεν θα αργήσει η ώρα πριν σας αναγκάζει να κόψετε τα μαλλιά σας και να σας λέει πόσο «γλυκός» δείχνετε ντυμένος στα κόκκινα.
Η “Drama Queen”
Keywords
Τυχαία Θέματα