10 Γυναικείες σεξουαλικές φαντασιώσεις

00:55 23/4/2011 - Πηγή: 24wro

Κάθε γυναίκα στον πλανήτη γη έχει κάποια στιγμή της ζωής της σεξουαλικές φαντασιώσεις...
τις οποίες ίσως μπορεί να ντρέπεται να αναφέρει και ίσως όχι.
Ανεξάρτητα αν είναι απλά η φίλη σας ή η γυναίκα σας, ο κατάλογος που αναφέρουμε παρακάτω με τις 10 πιο συνηθισμένες ερωτικές φαντασιώσεις των γυναικών, είμαστε σίγουροι ότι θα πλησιάζει κατά πολύ τις ερωτικές φαντασιώσεις των συντρόφων σας και τις οποίες πολύ πιθανά εσείς ούτε καν μπορείτε να φανταστείτε.
Αν και οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν να κρατούν τις φαντασιώσεις τους για τον εαυτό τους, υπάρχουν άλλες οι οποίες έχουν σχηματίσει έναν κατάλογο με αυτές και αργά αλλά σταθερά προσπαθούν να τις ικανοποιήσουν. Έτσι την επόμενη φορά που θα δείτε τη γυναίκα σας χαμένη στις σκέψεις της, που ξέρετε, μπορεί να ταξιδεύει στο μυστικό κόσμο των πιο άγριων σεξουαλικών φαντασιώσεων της.
Πιστεύετε ότι μπορείτε να μαντέψετε μερικές από αυτές; O κατάλογος παρακάτω μας πήρε πολύ χρόνο για να γραφτεί (καθώς επίσης και μερικά μπουκάλια κόκκινου κρασιού). Επίσης, τα ονόματα των γυναικών που αναφέρονται έχουν αλλαχθεί για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Πάμε λοιπόν…
Να έχετε υπόψη σας ότι οι φαντασιώσεις είναι ένα απόλυτα φυσιολογικό και υγιές μέρος της σεξουαλικότητα μας. Προέρχονται είτε από κάποιες εμπειρίες του παρελθόντος, είτε μπορεί να είναι εξ ολοκλήρου δημιουργήματα της φαντασίας μας. Μερικές φορές οι φαντασιώσεις αποτελούν ταμπού ή είναι κοινωνικά μη αποδεκτές, έχοντας συνεπώς ως μόνη τους διέξοδο τη φαντασία μας. Όπως όμως και εσείς θα έχετε διαπιστώσει, οι σύγχρονες γυναίκες μπορούν και μας εκπλήσσουν με την έντονη σεξουαλικότητα που τους διακρίνει.
Νούμερο 10: Strangers in the nightΠολλές γυναίκες βρίσκουν ιδιαίτερα ελκυστική την ιδέα να γνωρίσουν ένα μυστηριώδη άνδρα και να τον ακολουθήσουν σε ένα φθηνό ξενοδοχείο, για να περάσουν μαζί του μια άγρια νύχτα αχαλίνωτου σεξ. Αυτό συμβαίνει γιατί αισθάνονται πως με τους μόνους ανθρώπους που μπορούν αληθινά να είναι χαλαρές, είναι κάποιοι άγνωστοι επειδή απλά γνωρίζουν ότι μετά δεν θα κριθούν από αυτούς. Ποιος θα νοιαστεί λοιπόν για το μετά; Πιθανότατα να μη συναντηθούν ποτέ ξανά.
Η Έλενα μας αποκαλύπτει την άποψη της για το συγκεκριμένο θέμα: “η ιδέα του να μοιραστεί κανείς μια νύχτα πάθους με έναν άγνωστο, εκδηλώνοντας τα άγρια σεξουαλικά του ένστικτα, όχι μόνο ακούγεται σαν πρόκληση αλλά είναι και ιδιαίτερα δελεαστική. Φεύγοντας μάλιστα από τον τόπο συνάντησης χωρίς καν να γνωρίζει ο ένας το όνομα του άλλου, το κάνει ακόμη καλύτερο”.
Νούμερο 9: Όσο πιο πολλοί τόσο το καλύτεροΤο ομαδικό σεξ ήταν δημοφιλές μεταξύ των κυριών. “Η αίσθηση της ελευθερίας του να είσαι γυμνή μπροστά σε μια ομάδα ανθρώπων που εκτίθενται εξίσου, επιτρέποντας σε γυναίκες και σε άνδρες να σε αγγίζουν και να διεισδύουν μέσα σου ταυτόχρονα, είναι απίστευτα ερωτική”.
Θυμηθείτε, μάγκες: Αυτό είναι απλά και μόνο μία φαντασίωση. Μη σκεφθείτε ότι όλες οι γυναίκες θέλουν να συμμετέχουν σε ομαδικό σεξ και μαζέψε
Keywords
Τυχαία Θέματα