Βάζοντας φωτιά στην φαντασία μας

Αλλά και σε όλα όσα δεν μας κάνουν πια.

Αυτό το καλοκαίρι θα ανοίξουμε τις ντουλάπες μας και θα παίξουμε με τα παλιά. Θα τα συνδυάσουμε με κάποια καινούργια και ένα νέο δροσερό, καλοκαιρινό κραγιόν. Θα βάλουμε φωτιά σε όλα όσα δεν μας ταιριάζουν, σε όλα όσα θέλουμε να αποτινάξουμε. Θα κινήσουμε με τους πιο γοργούς ρυθμούς τη φαντασία μας και θα μεταποιήσουμε, θα τολμήσουμε, θα ρισκάρουμε.

Η μόδα είναι αυτό που κατά βάση μας ταιριάζει. Είναι κάτι που δε θα έπρεπε να μας καταπιέζει, απεναντίας να μας

απελευθερώνει. Βάλε φωτιά σε αυτό που σε πνίγει. Φόρεσε, νιώσε αυτό που σου αρέσει. Νιώσε μοναδική, επειδή πραγματικά είσαι. Επειδή με το ντύσιμό σου δε θέλεις να δείξεις τίποτα άλλο παρά μόνο τον εαυτό σου!

Πειραματίσου, κάθισε μπροστά στον καθρέπτη και νιώσε την χαρά του να δοκιμάζεις, να αλλάζεις, να ανακαλύπτεις τι πραγματικά σου ταιριάζει. Εσύ γνωρίζεις το σώμα σου και το στυλ σου καλύτερα από τον καθένα, με πάθος και χωρίς φόβο, βρες τα αδύνατα σημεία σου κάλυψέ τα και ανανεώσου.

Ναι, διάβασε, ενημερώσου, βάλε όμως φωτιά στη μαζοποίηση, βάλε φωτιά σε όλα όσα δεν σε εκφράζουν και δεν αναδεικνύουν τον καλύτερο εαυτό σου. Και μέσα από τις στάχτες, θα ξεπηδήσει ο νέος σου εαυτός αλλά ο κατ’ ουσίαν πραγματικός. Παίζοντας κάποιες φορές με την φωτιά, ανακαλύπτουμε την αλήθεια που κρύβαμε καλά μέσα μας!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα