Πουκάμισα για όλες τις ώρες!

Λατρεύω τα πουκάμισα από πάντα! Είναι ένα κομμάτι που πιστεύω δεν μπορεί να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα. Είναι επίσης ιδανικά για όσες γυναίκες δουλεύουν σε γραφεία χωρίς αυτό να είναι κάτι περιοριστικό. Τα καλά νέα είναι ότι τα πουκάμισα πλέον δεν είναι μονότονα και αυστηρά, αν και ένα λευκό πουκάμισο είναι απαραίτητο item.

Τα online μαγαζιά έχουν πλέον αμέτρητες επιλογές για πουκάμισα που μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα και ταιριάξουν με κάθε γούστο.

Φέτος έχουν και πάλι την τιμητική τους τα printed πουκάμισα, floral, πουά και ριγέ αλλά μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας και τα μονόχρωμα σε έντονες αποχρώσεις καθώς και τα πουκάμισα με διαφάνειες που είναι από τα τελευταία trends.

Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και ανακαλύψτε πόσο μαγικά ταιριάζουν με όλα τα bottoms σας, από boyfriend jeans μέχρι sequined φούστες!

River Island Burnout Shirt (44,95 €) [Περισσότερα]Πουκάμισο Bershka με αντιθέσεις (12,99 €) [Περισσότερα]Πουκάμισο Bershka oversize (19,99 €) [Περισσότερα]Lavish Alice Wrap Back Shirt in Grid Print (39,33 €) [Περισσότερα]ASOS Shirt with Peter Pan Collar and Stripe Bib (39,33 €) [Περισσότερα]ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΕΜΠΡΙΜΕ ΠΟΥΑ (35,95 €) [Περισσότερα]STRIPED FLOWY SHIRT (29,99 €) [Περισσότερα]KISS PRINT SHIRT (39,99 €) [Περισσότερα]PRINTED CHIFFON SHIRT (22,99 €) [Περισσότερα]CONTRAST APPLIQUÉ FLOWY SHIRT (29,99 €) [Περισσότερα]ΕΜΠΡΙΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΣΕΠΕΣ (35,95 €) [Περισσότερα]ΠΟΛΟ ΟΡΓΑΝΤΖΑ (35,95 €) [Περισσότερα]
Keywords
Αναζητήσεις
πουα πουκαμισαπουκαμισα
Τυχαία Θέματα