Όλα τα Trends για το καλοκαίρι του 2017!

Κάθε χρόνο, αυτή τη μέρα, είναι σαν έθιμο, προετοιμαζόμαστε για τη νέα χρονιά έχοντας όμως στο νου μας το άμεσο μέλλον και κυρίως όλα όσα θα δούμε και θα φορέσουμε το καλοκαίρι του 2017. Έτσι, με βασικό κριτήριο όλα όσα παρουσιάστηκαν στις επιδείξεις μόδας του Φθινοπώρου, μπορούμε να πάρουμε μία ιδέα των τάσεων που θα επικρατήσουν. Θα πάρουμε μια ιδέα όλων όσων θα δούμε με έμφαση να προβάλλονται

στα καταστήματα, να τα φορούν οι bloggers και οι γυναίκες της μόδας, να προτείνονται από τα περιοδικά.

Φύγαμε λοιπόν!

1. Bralettes: τοπ σε στυλ που θυμίζουν σουτιέν ή το πάνω μέρος του μαγιό θα κυριαρχήσουν. Φορεμένα πάνω από μπλούζες ή πουκάμισα, σαφέστατα και μόνα τους θα δώσουν τη μάχη του στυλ το καλοκαίρι που έρχεται!

Miu Miu Spring/Summer 2017 Ready-To-Wear Collection Collection.

2. Fuchsia: το ροζ είναι σοκαριστικό, αγγίζει τα όρια του Fuchsia, είναι έντονο, προκλητικό, θυμίζει τσιχλόφουσκα, τριαντάφυλλα και θα φορεθεί παντού!

3. Εκκεντρικά πουκάμισα: και μιλώντας για εκκεντρικά εννοούμε πουκάμισα υπερμεγέθη, με περίεργα μανίκια, γιακάδες, μανσέτες, κομμένα με εκκεντρικό τρόπο, ένα είναι το σίγουρο, αυτό το καλοκαίρι το πουκάμισο θα το φορέσουμε με τον πιο διαφορετικό τρόπο!

4. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα floral φορέματα, μπλούζες, πανωφόρια και παντελόνια που νομίζω πως ουσιαστικά σηματοδοτούν και την έναρξη του καλοκαιριού. Φέτος τα prints θα είναι έντονα, μεγάλα-ξεχάστε δηλαδή τα μικρά λουλουδάκια-με επιρροές από τα seventies.

5. Eighties: κάνουμε λόγο για μεγάλη επιστροφή μίας εποχής που μας σημάδεψε. Όσοι ήμασταν έφηβοι τη δεκαετία του ογδόντα δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τις βάτες που κυριαρχούσαν και τα υπερμεγέθη ρούχα. Αυτή είναι η τάση, όλα τα ρούχα είναι υπερμεγέθη, κυριαρχεί το βελούδο, το λαμέ, τα μεγάλα σκουλαρίκια, το 80 είναι εδώ!

6. Τούλι: για τις ρομαντικές ψυχές, φούστες τύπου μπαλαρίνας, το τούλι παρουσιάζεται πιο εκκεντρικά αλλά πάντα μοναδικά ανεπανάληπτο.

7. Art pop: που απευθείας σκεπτόμαστε ρίγες, γεωμετρικά prints, έντονα χρώματα και ρούχα που μόνο βαρετά δεν μπορεί να τα αποκαλέσει κανείς.

8. Μικρά τσαντάκια: που ίσα που χωρούν ένα κραγιόν, τα είδαμε στις επιδείξεις των Valentino, hermes και Celine και θα συνοδεύουν την κύρια τσάντα μας.

9. Ολόσωμες φόρμες όλη την ημέρα, ένα Trend που προσωπικά λατρεύω, γιατί δίνει μοναδικό στυλ και είναι άνετο. Αν αλλάξεις δε το παπούτσι που φοράς, μπορεί με ευκολία να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ!

10. Φορέματα babydoll: το lingerie styling, οι δαντέλες, οι ρομαντικοί φιόγκοι θα ζωγραφίσουν το καλοκαίρι των ονείρων μας , το πιο ρομαντικό στιλιστικά καλοκαίρι!

Έχουμε από εδώ και στο εξής να δούμε πολλά νέα πράγματα, νέες τάσεις και νέες ιδέες!

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά!

Keywords
Τυχαία Θέματα