Έφτασε η στιγμή για τα πουλόβερ μας!

Το κρύο επισήμως είναι εδώ. Ήδη έχουμε κατεβάσει τα χειμερινά μας από τη ντουλάπα και ψάχνουμε να βρούμε τι θα κρατήσουμε και τι όχι.

Πρυτανεύουσα θέση ανάμεσα στα ρούχα μας έχουν όμως αναντίρρητα τα πουλόβερ. Πάντα χρειαζόμαστε ένα ακόμη για να ντύσει τις πιο όμορφες μέρες και νύχτες του χειμώνα μας και να ομορφύνει την εμφάνιση μας. Κάποια πιο χοντρά κάποια πιο λεπτά τα πουλόβερ είναι αναντικατάστατα για πολλά Looks καθώς συνοδεύουν με μεγάλη ευκολία αρχικά τα denim παντελόνια μας. Είτε τα συνδυάσουμε με μποτάκια

είτε με sneaker’s το τελικό αποτέλεσμα εκτός από ζεστό θα μας δικαιώσει. Τα πουλόβερ δείχνουν αριστοκρατικά και μοναδικά με τα υφασμάτινα παντελόνια μας. Αυτός ο συνδυασμός είναι ιδανικός για τη δουλειά, ειδικά αν οι εμφανίσεις μας πρέπει να αντικατοπτρίζουν και την επαγγελματική μας ιδιότητα. Σαφέστατα ταιριάζουν με midi φούστες, αν τα σετάρετε με γόβες το αποτέλεσμα θα είναι θηλυκό και κολακευτικό.

Ένας τρόπος να δείχνουν ακόμα πιο μοναδικά είναι να τα συνδυάσετε ως εξής: παίρνετε ένα φόρεμα ή φούστα με δαντέλα στο τελείωμα, φοράτε από πάνω ένα Oversized, δηλαδή πιο μακρύ και πιο φαρδύ πουλόβερ, και ίσα που εξέχει η δαντέλα στο τελείωμα.

Όπως και να τα συνδυάσετε, αναλογιζόμενες πάντα το προσωπικό σας στυλ και τις ανάγκες σας, τα πουλόβερ είναι αναντικατάστατα, χουχουλιάρικα και απαραίτητα για όλες μας!

Και οι δικές μας προτάσεις:

Γυναικεία πλεκτή μπλούζα "Come to Me" Funky Buddha (29,90 €) [Περισσότερα]Turtleneck top (24,95 €) [Περισσότερα]Μπλούζα πλεκτή lurex με στρογγυλή λαιμόκοψη και εξωτερική τσέπη. (34,90 €) [Περισσότερα]Amelia wine sweaters (19,60 €) [Περισσότερα]Agel Knitwear πλεκτό top (36,30 €) [Περισσότερα]Πλεκτή γυναικεία μπλούζα loose με εξωραφα (21,10 €) [Περισσότερα]Brynn knitted & lace blouse (39,00 €) [Περισσότερα]Πουλόβερ ζιβάγκο (35,96 €) [Περισσότερα]Πουλόβερ γυναικείο με V και τσεπάκι (56,00 €) [Περισσότερα]Mia pink sweater (33,00 €) [Περισσότερα],ακρύ ζιβάγκο πουλόβερ (29,37 €) [Περισσότερα]Πλεκτό (19,95 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα