Maxi φορέματα: έφτασε η στιγμή τους!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τα maxi φορέματά μας, καθώς το καλοκαίρι ενδείκνυται για αυτό το υπέροχο ρούχο, που κουβαλά αριστοκρατικότητα, ομορφιά και σαφώς εντυπωσιάζει. Υπάρχουν maxi φορέματα για την καθημερινότητα μας, που μπορούμε ιδανικά να τα συνδυάσουμε με πιο φλατ παπούτσια και maxi φορέματα εντυπωσιακότατα για πιο επίσημες εμφανίσεις. Πάμε να δούμε πως μπορούμε να τα συνδυάσουμε λοιπόν στις καθημερινές δραστηριότητες μας.

Συνδυάζονται αρμονικά με σανδάλια, με sneakers,

με χαμηλές πλατφόρμες, all star και κομψές σαγιονάρες. Σετάρονται με μεγάλες τσάντες, ελαφρύ μακιγιάζ, και χαλαρά τα μαλλιά μας.

Για τις πιο επίσημες εκδηλώσεις τα maxi φορέματα μπορούν να φορεθούν με εντυπωσιακά πέδιλα ή γόβες, με επιμελημένο πιασμένο μαλλί, με πιο έντονο μακιγιάζ και ασφαλώς με clutches που κάνουν τη διαφορά.

Όσες έχετε λίγα παραπάνω κιλάκια στην περιοχή της κοιλιάς ένα πιο "χυτό" φόρεμα είναι ιδανικό, ενώ γενικότερα, όταν δεν είναι κολλητά στο σώμα, έχουν τη δύναμη να καλύψουν πολλές ατέλειες. Αν το πρόβλημά σας εντοπίζεται στα χέρια μην επιλέξετε στράπλες maxi φόρεμα γιατί θα τα τονίσει.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε το φόρεμα που θα σας κάνει να νιώθετε μοναδικές.

Μάξι Έθνικ Φόρεμα γκρι με δαντέλα (69,90 €) [Περισσότερα]Φόρεμα με κέντημα και παγιέτες (44,99 €) [Περισσότερα]Βραδυνό Μάξι φόρεμα με δαντέλα και χρυσή λεπτομέρεια (99,00 €) [Περισσότερα]Φόρεμα maxi κρουαζέ (109,00 €) [Περισσότερα]Φόρεμα που φτάνει μέχρι τον αστράγαλο (49,90 €) [Περισσότερα]Μακρύ φόρεμα με λουλούδια (119,00 €) [Περισσότερα]Μακρύ φόρεμα με ανοιχτή πλάτη (139,00 €) [Περισσότερα]Εμπριμέ μακρύ φόρεμα (119,00 €) [Περισσότερα]Φόρεμα με ανοιχτή πλάτη (119,00 €) [Περισσότερα]Pepaloves burnout μάξι φόρεμα μουσταρδί (67,20 €) [Περισσότερα]Φόρεμα ENZZO (68,90 €) [Περισσότερα]Ριγέ μάξι φόρεμα (24,99 €) [Περισσότερα]Φόρεμα ENZZO (59,90 €) [Περισσότερα]Φόρεμα UNPIN (79,90 €) [Περισσότερα]Μάξι Φόρεμα με Σχέδιο στην πλάτη (67,50 €) [Περισσότερα]Φόρεμα ISO (68,90 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα