Koketa.gr: Ένα e-shop αποκλειστικά για κοκέτες!

12:26 5/8/2013 - Πηγή: Ntynomai

Πολλές φορές περιπλανιέμαι στα ιντερνετικά καταστήματα… Ψάχνω νέα trends για να παρουσιάσω στο blog μου, κάνω έναν έλεγχο για το τι κυκλοφορεί στην αγορά πριν ξεχυθώ για ψώνια ή απλά προσπαθώ να βρω πιστό αντίγραφο της τάδε γόβας που φόρεσε η τάδε αγαπημένη μου blogger! (ναι, αν και η ίδια fashion blogger αγαπώ την δουλειά πολλών "συναδέλφων"!). Σε μια

τέτοια περιπλάνησή μου στο διαδίκτυο ανακάλυψα και το koketa.gr , ένα e-shop που είμαι σίγουρη πως θα λατρέψεις!

Κάποιες από εσάς ίσως το γνωρίζετε ήδη, αφού το Koketa έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μόδας το 2011. Σήμερα θα δεις πως διαθέτει μία τεράστια συλλογή αγαπημένων items για όλα τα γούστα! (ωωω ναι! Περισσότερα από 530 προϊόντα περιμένουν να γίνουν δικά σου!).

Με το πρώτο κλικ στο site η οθόνη σου γεμίζει παπούτσια, φορέματα, μπλούζες, πουκάμισα, παντελόνια, jeans, ολόσωμες φόρμες, φούστες, πολλάάάά αξεσουάρ και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς για να γεμίσεις την ντουλάπα σου! Η προέλευση των ρούχων είναι κυρίως από την Γαλλία και διακρίνονται για την ποιότητά τους! Άλλωστε, η γαλλική φινέτσα πάντα εντυπωσιάζει!

Το koketa.gr είναι πάντα ανανεωμένο, καθώς κάθε σεζόν παρουσιάζει νέες συλλογές! Κάτι άλλο που αξίζει να σημειώσουμε εδώ είναι οι υπερβολικά προσιτές τιμές τις οποίες προσφέρει το site! Για παράδειγμα, μπορείς να κάνεις δικές σου τις αγαπημένες σου πλατφόρμες με κόστος λιγότερο από 15 ευρώ! Πως λοιπόν να μην κάνουν τα μάτια σου καρδούλες;!

Να τονίσω επίσης ότι το αγαπημένο σου e-shop φροντίζει για σένα και σου κάνει συχνά, πολλά δωράκια! Μπορεί να τύχεις στην περίοδο (όπως τώρα!) που με οποιαδήποτε παραγγελία σου σε περιμένει κι ένα δεματάκι επιπλέον για να ολοκληρωθεί το look της γνήσιας κοκέτας! Ααα, και φυσικά δεν πρέπει να σου κάνει εντύπωση αν βρεθείς ξαφνικά με μια δωροεπιταγή των 120ευρώ, γιατί κάθε βδομάδα κληρώνονται 2 νικητές, ενώ πολλοί διαγωνισμοί και προσφορές σε περιμένουν μέσα από την σελίδα του Koketa στο facebook.

Τέλος, να ξέρεις πως μπορείς να κάνεις τις αγορές σου χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα ή και με αντικαταβολή! Η χρέωση των αποστολών είναι μόλις 4,99ευρώ, ενώ για αγορές άνω των 40ευρώ relax, γιατί you’ve got nothing to pay for! Η αγαπημένη σου Koketa περιμένει να την εξερευνήσεις, γι’ αυτό επανέλαβε μετά από μένα: I deserve new stuff from koketa.gr!

Παρακάτω θα βρεις τα items λάτρεψα από το e-shop…

Σανδάλια Felis (4,99 €) [Περισσότερα]Σανδάλια Τσίτα (7,99 €) [Περισσότερα]Πλατφόρμα Τζέση (17,99 €) [Περισσότερα]Παπούτσια Τίφανι (17,99 €) [Περισσότερα]Σανδάλια Φλορένσια (6,99 €) [Περισσότερα]Φόρεμα Μαράια (22,99 €) [Περισσότερα]Φόρεμα Σμαρώ (16,99 €) [Περισσότερα]Φόρεμα Τουνίκ Ειρήνη (14,99 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα