Fashion in the Red Carpet...

Θα ήθελα πολύ να είμαι στο Hollywood αυτό το δίμηνο. Και γιατί εκεί έχει ζέστη, θάλασσα και green smoothies, αλλά και γιατί εκεί χτυπάει τώρα η καρδιά του κινηματογράφου και της haute couture! Αυτή τη βδομάδα, με τα Golden Globe awards! Σε μια βραδιά γεμάτη δυνατά συναισθήματα, τέτοια που μόνο ο

κινηματογράφος μπορεί να προκαλέσει!

Ήταν όλοι τους υπέροχοι! Η έκφραση του έρωτα του Clooney προς την Amal, το χιούμορ των παρουσιαστών, τα πρόσωπα των δημιουργών και των ηθοποιών στο άκουσμα της νίκης, τα φορέματα (αχ! τα φορέματα), τα κοσμήματα, τα χτενίσματα, η παρουσίαση των νέων κινηματογραφικών επιτευγμάτων, η μουσική της κάθε ταινίας που σε μεταφέρει αυτόματα στην αίθουσα του σινεμά... Η βραδιά των Golden Globes για μένα ήταν γεμάτη δάκρυα χαράς, θαυμασμού και συγκίνησης! Για τους νικητές, για τους ηττημένους, για τους outsiders - αλλά και επειδή βραβεύτηκαν αυτοί που ήθελα!

Συγκινήθηκα λοιπόν που μεταξύ των μεγαθήριων Downton Abbey, Game of Thrones, The Good Wife και House of Cards, ως καλύτερο τηλεοπτικό δράμα βραβεύτηκε το ολοκαίνουργιο, καλοφτιαγμένο και πολύ δυνατό The Affair. Γιατί; Γιατί κάποιοι άγνωστοι αλλά άξιοι κατάφεραν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα!

Το χάρηκα που ο Kevin Spacey επιτέλους βραβεύτηκε ως καλύτερος ηθοποιός σε αυτό τον θεσμό (για τον εκπληκτικά διεστραμμένο ρόλο του στο House of Cards).

Και με συγκίνησαν και οι τρεις κορυφαίες βραβεύσεις του μοναδικού Boyhood - για την Patricia Arquette, για τη σκηνοθεσία του αγαπημένου μου Linklater και για την καλύτερη ταινία της χρονιάς.

Μου άρεσε όμως πάρα πολύ η βράβευση του Eddie Redmayne που υποδύθηκε τον Hawking στο The Theory of everything. Γιατί είναι τόσο καινούργιος στον χώρο, που όταν σηκώθηκε να παραλάβει το βραβείο του παραδέχτηκε ότι εκεί μέσα θέλει να πάει να ζητήσει αυτόγραφο από όλους!

Αλλά εκεί που ερωτεύτηκα ήταν στο κόκκινο χαλί. Με τις λευκές τουαλέτες, που μου άρεσαν, κι ας θυμίζουν νυφικά. Με τις τουαλέτες που θύμιζαν Old Hollywood glamour. Αλλά και με τις τουαλέτες που ήταν υπέροχες επειδή επιλέχτηκαν σωστά για το σώμα της γυναίκας που τις φόρεσε.

Κάποιες από αυτές τις τουαλέτες τις ξεχώρισα - τις έβαλα στην dreamlist μου και για να μείνουν για πάντα στο μυαλό μου, θα στολίζουν αυτό εδώ το άρθρο, με τον πιο όμορφο τρόπο!

H Allison Williams με Armani Privé - απλή αλλά έντονη.Η Amy Adams με Atelier Versace - κομψή και κλασική.Η Anna Kendrick με Monique Lhuillier - την κολακεύει τόσο που είναι αγνώριστη.Η Diane Kruger με Emilia Wickstead - χαίρονται τα μάτια μου!Η Emily Blunt με Michael Kors - αρχαιοελληνική μαγεία.Η Jessica Chastain με Atelier Versace - old Hollywood glamour και κόκκινο μαλλί.Η Kate Hudson με Atelier Versace - άσπιλη ομορφιά.Η Lena Dunham με Zac Posen - ο σχεδιαστής σεβάστηκε το σώμα της και ανέδειξε τα καλύτερά της.Η Michelle Monaghan με Jason Wu - και θυμήθηκα τα sexy 90s.Η Ruth Wilson με Prada - απλή και νικήτρια.Η Tina Fey με Antonio Berardi - από τις σωστότερες επιλογές.Η Sienna Miller με Miu Miu - υπέροχο φόρεμα, περίπλοκο και απλό μαζί.
Keywords
Τυχαία Θέματα