5 Υπέροχα looks για έμπνευση!

Τις τελευταίες μέρες 5 γνωστές κυρίες ξεχώρισαν στις επίσημες και καθημερινές εμφανίσεις τους και η αλήθεια είναι όχι άδικα. Κοινός παράγοντας το εκπληκτικό τους στυλ. Πολλές φορές βλέπουμε outfits τα οποία ζηλεύουμε και θα θέλαμε πολύ να τα δοκιμάσουμε αλλά δεν τολμάμε γιατί είτε πιστεύουμε ότι είναι υπερβολικά είτε θεωρούμε ότι είναι έξω από τα νερά μας.

Παρακάτω θα αναλύσουμε πέντε υπέροχα looks των 5 stars βήμα – βήμα ώστε με την σειρά σας να παραδειγματιστείτε και να

πειραματιστείτε με νέες τάσεις, προβάλλοντας πάντα τον προσωπικό σας χαρακτήρα (κορίτσια δεν είναι ωραίο να ξεπατικώνουμε!).

Kate Moss:

Τι μπορούμε να πούμε για την συγκεριμένη;
Άλλοι την αγαπούν άλλοι καθόλου, σε αυτό όμως που κανείς δεν διαφωνεί είναι η διαχρονικότητα της στο μόντελινγκ και το μοναδικό της στυλ. Στην συγκεκριμένη εμφάνισή της κάνει πάλι την διαφορά και μας αρέσει.
Το φόρεμα που επέλεξε είναι ένα απλό μακρύ μονόχρωμο σε παστέλ απόχρωση (αποτελεί τάση φέτος την Άνοιξη) , σαν πανωφόρι διάλεξε μια ογκώδη γούνα σε γκρί ανοιχτό και ψηλές μπότες σε ανοιχτό καφέ.

Ο συνδυασμός είναι αξιοζήλευτος, συγχαρητήρια στην Kate. Μπότες ψηλές και ένα απλό μακρύ φόρεμα θα έχετε σίγουρα στην γκαρνταρόμπα σας, όσον αφορά την γούνα είναι ευκαιρία τώρα στις εκπτώσεις να αποκτήσετε μία.


JERSEY MIDI DRESS (50,60 €) [Περισσότερα]
ASOS Long Faux Fur Coat (62,89 €) [Περισσότερα]
Μπότες (131,50 €) [Περισσότερα]
Κολιέ «Collar» Μπρονζέ (14,00 €) [Περισσότερα]

Erin Foster:

Η όμορφη ηθοποιός επέλεξε ένα ασπρόμαυρο σύνολο, μια κλασική επιλογή και γεγονός είναι ότι αποτελεί έναν ασφαλή συνδυασμό. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα λευκό ή κάποιο άλλο ανοιχτό χρώμα πουκάμισο, ένα ψηλόμεσο μαύρο σόρτς, ένα πουά καλσόν και μαύρα ψηλά μποτάκια.

Σίγουρα τα παραπάνω τα έχετε στην ντουλάπα σας, γι’αυτό αν είστε και εσείς φαν του ασπρόμαυρου δοκιμάστε αυτό το outfit για μια απογευματινή βόλτα ή ακόμα και στην δουλειά. Το σίγουρο είναι ότι θα δείχνετε κομψή.


GOLD FILL COLLAR HEMLINE BLOUSE (66,26 €) [Περισσότερα]
Antipodium Cotton Twill Midwest Shorts (83,85 €) [Περισσότερα]
Wolford Bonny Dot Stay-Ups (51,71 €) [Περισσότερα]
Blink (65,00 €) [Περισσότερα]
Βραχιόλι Μετταλική Πλεξούδα (20,00 €) [Περισσότερα]

Olivia Palermo:

Κατα πολλούς η ιέρεια του street style. Και αν δεν την ξέρετε πληκτρολογήστε στο google το όνομα της για να δείτε τα outfits της και θα καταλάβετε τι εννοώ. Τα νεαρά κορίτσια και όχι μόνο, την λατρεύουν. Δεν είναι τυχαίο ότι μεγάλες εταιρίες όπως Mango και Hogan την έχουν εμπιστευτεί για τις διαφημιστικές τους καμπάνιες.

Η συγκεκριμένη mix & max εμφανισή της συνδυάζει διαφορετικά μεταξύ τους κομμάτια και υλικά. Πουλόβερ, δερμάτινο παντελόνι – κολάν, γούνινο γιλέκο και σουέντ μποτάκια δένουν όλα αρμονικά μεταξύ τους.

Την ανατροπή βέβαια κάνει το statement κολιέ. Μας δίνει λοιπόν ένα στυλιστικό μάθημα θυμίζοντας μας πως πρέπει να τολμάμε, δοκιμάζ

Keywords
Τυχαία Θέματα