5 outfits για ένα τέλειο πρώτο ραντεβού!

Τα μυστικά για ένα τέλειο πρώτο ραντεβού είναι λίγα και καλά. Καλή διάθεση, χημεία και ωραία εμφάνιση. Το τελευταίο όμως δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται.

Καμιά φορά προσπαθείς τόσο πολύ να εντυπωσιάσεις που το αποτέλεσμα δεν είναι το προσδοκώμενο. Τα ρούχα σου πρέπει να είναι προσεγμένα και χωρίς υπερβολές. Γι’ αυτό και εγώ ετοίμασα μια λίστα με τα outfits που πιστεύω πως είναι ιδανικά για ένα υπέροχο πρώτο ραντεβού.

#1 Rock and pearl

Πλεκτό φόρεμα

με μπότες μέχρι το γόνατο: Και άνετο και κολακευτικό. Το πλεκτό είναι ιδανικό για τέτοιες περιστάσεις καθώς σε αποδεσμεύει από το άγχος του πώς θα δείχνει το σώμα σου. Οι ψηλές μπότες κάνουν τα πόδια να δείχνουν πιο μακριά, δίνουν μια άλλη φινέτσα και πάνω απ’ όλα σε ζεσταίνουν.

Πλεκτό μπλουζοφόρεμα full pearls (29,00 €) [Περισσότερα]Μπότες μέχρ το γόνατο (44,00 €) [Περισσότερα]

#2 Red attack

Το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους και του έρωτα και δηλώνει ξεκάθαρα τον λόγο που βρίσκεσαι εκεί. Σωστά εναρμονισμένο με ένα δερμάτινο παντελόνι, καίει καρδιές. Το κρουαζέ πουκάμισο-μπλούζα που προτείνω έχει άνοιγμα V τόσο ώστε να προβάλλει την sexy πλευρά σου κρύβοντας όσα δεν πρέπει να φανούν. Το παντελόνι δίνει μια άλλη αίσθηση στο look, ενώ τα μποτάκια με τις υπέροχες λεπτομέρειες στο πίσω μέρος θα σε συνοδέψουν στα ομορφότερα νυχτοπερπατήματά σου.

Κρουαζέ πουκάμισο/ μπλούζα (41,00 €) [Περισσότερα]Δερματίνη κολάν (24,00 €) [Περισσότερα]Γυναικείο μποτάκι (24,00 €) [Περισσότερα]

#3 Red for Romance

Πουκάμισο με βολάν και midi φούστα ενώνονται για να σου χαρίσουν ένα άκρως ρομαντικό look. Φυσικά μια τέτοια εμφάνιση πλαισιώνει ένα παπούτσι που είναι σαν να σχεδιάστηκε για αυτόν τον σκοπό. Μια μαύρη γόβα σουέντ με μπαρέτα και χαμηλό τακούνι. Το πουκάμισο που προτείνω έχει ενσωματωμένο κολιέ για να σε απαλλάξει από το άγχος του «τι κόσμημα να φορέσω» ενώ η φούστα και η γόβα θυμίζουν εκείνες μιας μοντέρνας πριγκίπισσας, βγαλμένη από παραμύθι με happy end.

Πουκάμισο με βολάν και κόσμημα (19,00 €) [Περισσότερα]QED London Floral Midi Skirt (13,00 €) [Περισσότερα]Γόβα σουέντ AUDREY (29,00 €) [Περισσότερα]

#4 The cool girl

Χαλαρή, άνετη και με αυτοπεποίθηση. Boyfriend jean σκισμένο όσο πρέπει, πλεκτό με φαρδιά λαιμόκοψη και μυτερή γόβα με κορδόνια για να δείξεις ότι ξέρεις καλά από μόδα. Το παντελόνι που προτείνω είναι αγαπημένο, η μπλούζα έχει μια άνεση που ξετρελαίνει και τα παπούτσια είναι απλά θεϊκά.

Πλεκτή μπλούζα (20,00 €) [Περισσότερα]Superdry Harper Boyfriend Jean (74,00 €) [Περισσότερα]Μυτερή Γόβα με Κορδόνια Μαύρη (27,00 €) [Περισσότερα]

#5 cool & sexy

Αυτό το outfit συνδυάζει τις πιο cool τάσεις της φετινής σεζόν με τον ωραιότερο τρόπο. Οι μπότες over the knee, το πουλόβερ με τα δεσίματα, η τζιν buttons φούστα και φυσικά το σομόν, φλερτάρουν με την τελειότητα. Τip: Μην αφήσεις το πλεκτό να κρέμεται. Βάλτο μέσα στην φούστα. Extra tip: Όσο μικραίνει το μήκος της φούστας, τόσο ανεβαίνει η λαιμόκοψη. Τα προϊόντα που προτείνω είναι φανταστικά και σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητα από κανέναν.

Γυναικεία πλεκτή μπλούζα oversized με δέσιμο μπροστά και στα μανίκια (27,00 €) [Περισσότερα]Γυναικεία Τζην Φούστα Buttons (19,00 €) [Περισσότερα]Gianni del Prette ROSSELLA 9 ONION (119,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα