Ζβέρεφ για Τιμ: “Παίζει το καλύτερό του τένις” – VIDEO

10:11 1/2/2020 - Πηγή: Tennis24
Μετά τον Ναδάλ, ο Τιμ κέρδισε και τον Ζβέρεφ και προκρίθηκε στον τελικό του Australian Open 2020

Μπορεί να μην ξεκίνησε πολύ δυνατά τη χρονιά στο ATP Cup, ωστόσο ο Ντόμινικ Τιμ κάνει ένα φανταστικό τουρνουά στη Μελβούρνη και δικαίως

βρίσκεται στο πρώτο τελικό Grand Slam της καριέρας του, εκτός χώματος.

Ο δύο φορές φιναλίστ του Roland Garros, επιβεβαιώνει την τρομακτική άνοδο που έχει παρουσιάσει το παιχνίδι του και στο hard court και πλέον έχει μπροστά του την πρόκληση που ακούει στο όνομα Νόβακ Τζόκοβιτς, στον μεγάλο τελικό της Μελβούρνης την Κυριακή.

Πέρυσι, ο Αυστριακός είχε κατακτήσει τον τίτλο στο Indian Wells ενώ έφτασε και στον τελικό του ATP Finals, βγάζοντας από πάνω του τη ρετσινιά του clay court specialist.

“Του αξίζουν συγχαρητήρια. Παίζει απίστευτο τένις αυτή τη στιγμή” παραδέχθηκε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ που γνώρισε την 7η ήττα του σε εννιά παιχνίδια με τον Τιμ.

“Ήμουν νευρικός στην αρχή αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Ήταν ένα σπουδαίο ματς γενικά. Έπαιξε σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ηταν ο καλύτερος αντίπαλος που αντιμετώπισα αυτές τις δύο εβδομάδες. Του αξίζει να είναι στον τελικό” πρόσθεσε ο Ζβέρεφ.

Στον τελικό της Κυριακής, υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Άλλωστε, οι 7 τίτλοι του Σέρβου στην Αυστραλία, δεν επιτρέπουν κάτι διαφορετικό.

Ωστόσο, ο Ζβέρεφ πιστεύει στις δυνατότητες του Ντόμινικ Τιμ.

“Θα έχει τις ευκαιρίες του στον τελικό. Αρκεί να είναι καλά σωματικά. Έχει κάνει μεγάλα ματς. Θα δούμε” είπε ο Σάσα.

Τέλος, ο Ζβέρεφ δήλωσε στεναχωρημένος που δεν κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο στη Μελβούρνη και να δώσει ολόκληρο το prize money (4εκ. δολάρια) για την καταπολέμηση των συνεπειών των πυρκαγιών αλλά θα κάνει μια μεγάλη δωρεά 50,000$.

The post Ζβέρεφ για Τιμ: “Παίζει το καλύτερό του τένις” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα