Ζβέρεφ: “Ανυπομονώ να επιστρέψω” (vid)

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στην ενεργό δράση έχει ξεκινήσει με τον Γερμανό να ετοιμάζεται να αγωνιστεί στο τουρνουά επίδειξης στη Σαουδική Αραβία, Diriyah Tennis Cup (8-10/12).

Σε δηλώσεις του πριν από το τουρνουά ο 25χρονος μίλησε για την επιστροφή του στα courts, μετά από τον σοκαριστικό τραυματισμό του στον αστράγαλο στο Roland Garros

του περασμένου Ιουνίου

“Ανυπομονώ να επιστρέψω στο Tour και να ξεκινήσω να αγωνίζομαι.”, είπε ο 25χρονος. “Προφανώς αυτό δεν θέλω να γίνει στο Australian Open για λόγους ψυχολογικούς. Θέλω να αγωνιστώ πριν από την Αυστραλία και πιστεύω ότι το τουρνουά στη Σαουδική Αραβία μου ταιριάζει πολύ.”

Εκτός από τον Ζβέρεφ, το παρών στο Diriyah Tennis Cup θα δώσουν οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Ντανιίλ Μεντβέντεφ, Αντρέι Ρούμπλεφ, Νικ Κύργιος, αλλά και Ντόμινικ Τιμ με τον νικητή να γίνεται πλουσιότερος κατά 1 εκατομμύριο δολάρια. 

“Η αλήθεια είναι ότι μου έχουν λείψει όλα τα παιδιά στο Tour.  Παρά το γεγονός ότι είμαστε αντίπαλοι με μερικούς εξ’ αυτών έχω πολύ καλές σχέσεις και πραγματικά μου έχει λείψει να ταξιδεύω μαζί τους. Ειδικά τον Ντόμινικ έχω να τον δω σχεδόν δύο χρόνια.”

“Ελπίζω να μπορέσω να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις του τουρνουά, καθώς εκεί θα βρίσκονται οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου, προέρχονται από τα ATP Finals κάτι που σημαίνει ότι οι αγώνες θα είναι υψηλού επιπέδου.”

Το Diriyah Tennis Cup θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 8-12 Δεκεμβρίου. 

The post Ζβέρεφ: “Ανυπομονώ να επιστρέψω” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα