Ζωντανός στην υπεράσπιση ο Ρουντ (vids)

Ο Νο1 του ταμπλό και περυσινός νικητής του Swiss Open, Κάσπερ Ρουντ, συνεχίζει απτόητος προς την υπεράσπιση του τίτλου του στο Γκστάαντ.

Ο Νορβηγός, χρειάστηκε δυο tie-breaks για να κάμψει την αντίσταση του Ζαούμ Μουνάρ, για να πετύχει την 6η συνεχόμενη νίκη του στο 250άρι τουρνουά της Ελβετίας, “σφραγίζοντας” τη θέση του στην τελική “4άδα”.

Μετά από 2 ώρες και 18 λεπτά αγώνα, ο Ρουντ επικράτησε του Ισπανού και Νο63 τενίστα του κόσμου, με 7-6(3), 7-6(4) και στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον

Άλμπερτ Ράμος Βινόλας (Νο40).

Ruud Moves On! @CasperRuud98 gets the better of Munar with a 7-6 7-6 win over the Spaniard#SwissOpenGstaad pic.twitter.com/ZseqtewCea

Tennis TV (@TennisTV) July 22, 2022

Ο Ισπανός, από την πλευρά του, κέρδισε το μαραθώνιο ματς κόντρα στον Νίκολας Τζάρι (Νο118), επιστρέφοντας από break πίσω (3-4) στο καθοριστικό κομμάτι του αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, επιβλήθηκε με 7-6(4), 4-6, 7-6(8), μετά από 2 ώρες και 52 λεπτά μάχης, δαμάζοντας το φοβερό σερβίς του Χιλιανού. Ο Τζάρι, σέρβιρε 21 άσους, όμως δεν έφτασαν για να του δώσουν τη νίκη, παρά το γεγονός ότι είχε και match point στα χέρια του.

Άξιο αναφοράς, το γεγονός ότι ο 26χρονος, στο ματς 1ου γύρου κόντρα στον Τιάγκο Μοντέιρο, σέρβιρε 37 άσους!

Οι ημιτελικοί του Swiss Open

Ρουντ – Ράμος Βινόλας

Μπερετίνι – Τιμ

ATP 250 GSTAAD SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Ζωντανός στην υπεράσπιση ο Ρουντ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα