“Υπεύθυνος ο Τζόκοβιτς γι’αυτό που έγινε”

Ο Νταν Έβανς δεν εξεπλάγη από το γεγονός ότι δύο συμμετέχοντες του Adria Tour βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό ενώ παράλληλα θεωρεί άμεσα υπεύθυνο για αυτήν την κατάσταση τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Βρετανός τενίστας, που τάχθηκε εξαρχής υπέρ των αυστηρών μέτρων προστασίας του Αμερικανικού Όπεν, θεωρεί ότι η USTA δικαιώνεται για τη δέουσα προσοχή που δείχνει στο ζήτημα ενώ παράλληλα θεωρεί ανεύθυνη τη στάση της πλευράς Τζόκοβιτς.

“Το να διεξαγάγεις φιλικά τουρνουά είναι ένα κομμάτι και βλέπουμε και το Ultimate

Tennis Showdown όπου δείχνουν να σέβονται τα μέτρα του social distancing. Ωστόσο, στο Adria Tour είδαμε ένα τραγικό παράδειγμα και μια τραγελαφική κατάσταση. Λυπάμαι για αυτό που έγινε με τον Γκριγκόρ και τον Μπόρνα αλλά δεν έμεινα έκπληκτος μόλις άκουσα τα νέα”.

“Ελπίζω να πήραμε όλοι ένα μάθημα και να είμαστε προσεκτικοί και όχι ανεύθυνοι σε αυτό το κομμάτι. Μάλλον το Αμερικανικό Όπεν έδειξε τον σωστό δρόμο και ας λένε μερικοί ότι τα μέτρα είναι αυστηρά. Δεν νομίζω ότι σε τέτοια περίοδο ήταν σώφρον να διοργανώνεις πάρτι με τον ένα πάνω στον άλλο και δύο τενίστες να καταλήγουν με κορονοϊό” ανέφερε ο Νο1 Βρετανός τενίστας στον κόσμο.

Κώστας Αϊτάκης

The post “Υπεύθυνος ο Τζόκοβιτς γι’αυτό που έγινε” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα