Ξέσπασε στη Σφιόντεκ η Ριμπάκινα (vid)

Με μαγική εμφάνιση, η Έλενα Ριμπάκινα πέταξε εκτός υπεράσπισης την Ίγκα Σφιόντεκ, στο δεύτερο ημιτελικό του BNP Paribas Open.

H 23χρονη από το Καζακστάν, όπως έκανε και στον 4ο γύρο του Australian Open 2023, κέρδισε το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και σφράγισε τον τελικό του Indian Wells με αντίπαλο την Αρίνα

Σαμπαλένκα η οποία νωρίτερα επικράτησε 2-0 της Μαρίας Σάκκαρη.

Παίζοντας επιθετικό και ουσιαστικό τένις, η Ριμπάκινα επικράτησε 6-2, 6-2 της αγνώριστης Σφιόντεκ και θα διεκδικήσει τον 4ο τίτλο της καριέρας της, στον 12ο τελικό που παίρνει μέρος.

H Ριμπάκινα, πρωταθλήτρια του Wimbledon 2022 και φιναλίστ του φετινού Australian Open, θα έχει την ευκαιρία να πάρει εκδίκηση από την Αρίνα Σαμπαλένκα για την ήττα στον τελικό της Μελβούρνης.

Η Σφιόντεκ που ήταν πολύ μακριά από τον καλό της εαυτό, αμέσως μετά αποκάλυψε ότι ένιωθε ενοχλήσεις στο στήθος αλλά έδειξε βέβαιη ότι θα υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Miami Open που ακολουθεί.

“Θα το δούμε με την ιατρική ομάδα. Σίγουρα θα ξεκουραστώ μερικές ημέρες πριν το Μαϊάμι” είπε η Πολωνή, Νο1 του κόσμου.

Η Ριμπάκινα πήρε γρήγορο προβάδισμα με break στον ημιτελικό (2-0) ενώ ήταν μόνιμα απειλή στα service games της Σφιόντεκ, κυριαρχώντας της Πολωνής και από τη baseline.

Αφού δυσκολεύτηκε στο πρώτο της service game στο 2ο σετ, η 23χρονη Καζάκα πήρε πέντε συνεχόμενα games (5-0) και λίγο αργότερα σφράγισε τη νίκη, μετά από μόλις 1 ώρα και 17 λεπτά αγώνα.

The post Ξέσπασε στη Σφιόντεκ η Ριμπάκινα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα