Βιαστικός στην πρεμιέρα του ο Ζβέρεφ (vids)

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ πραγματοποίησε πειστική πρεμιέρα στο Λονδίνο και νικώντας με σχετική άνεση τον Ταλόν Γκρίκσπουρ, προκρίθηκε εντυπωσιακά στον 2ο γύρο του Wimbledon.

Ο Νο4 του ταμπλό, επικράτησε με το εμφατικό 6-3, 6-4, 6-1 του προερχόμενου από τα προκριματικά Ολλανδού και περιμένει να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του, από την έκβαση της αναμέτρησης Σάντγκρεν-Γκόμπος.

Ο Γερμανός κέρδισε 48/71 πόντους πίσω από το σερβίς του την Τρίτη, έβγαλε 20 άσους και έκανε επτά breaks (7/16), για να φτάσει στην

ελεγχόμενη πρόκριση, κόντρα στο Νο124 της παγκόσμιας κατάταξης.

Alexander Zverev marches on in style.

The German makes light work of Tallon Griekspoor in the first round to win 6-3, 6-4, 6-1#Wimbledon pic.twitter.com/KHGLqrC3MD

Wimbledon (@Wimbledon) June 29, 2021

Πρόωρο αποκλεισμό γνώρισε ο Άλεξ Ντε Μινόρ, που ηττήθηκε από τον Σεμπάστιαν Κόρντα στον 1ο γύρο του τουρνουά και αποχαιρέτησε την grass court season.

Αν και την περασμένη εβδομάδα κατέκτησε τον τίτλο στο Eastbourne International, δημιουργώντας προσδοκίες ενόψει Wimbledon, ο νεαρός Αυστραλός τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Κόρντα και ηττήθηκε μετά από 3.5 ώρες μεγάλης μάχης.

Ο Αμερικανός επικράτησε του Νο15 τενίστα του κόσμου με 6-3, 6-4, 6-7(5), 7-6(5) και πανηγύρισε την παρθενική νίκη της καριέρας του στο κυρίως ταμπλό του Wimbledon. Στον 2ο γύρο, το Νο50 κόσμου, θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Αντουάν Χοάνγκ και Ζιζέν Ζανγκ.

Τη δουλειά που άφησε στη… μέση τη Δευτέρα, ολοκλήρωσε ο Φάμπιο Φονίνι. Ο Ιταλός απέκλεισε με 7-6(4), 6-2, 6-4 τον Άλμπερτ Ράμος Βινόλας και θα παίξει με τον Πάμπλο Κουέβας ή τον Λάσλο Τζέρε στον 2ο γύρο.

WIMBLEDON MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Βιαστικός στην πρεμιέρα του ο Ζβέρεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα