ΒΑΣΙΛΙΑ, Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Η τεράστια καριέρα του εμβληματικού Ρότζερ Φέντερερ, έφτασε στο τέλος της.

Ο Βασιλιάς, κρέμασε τη ρακέτα του δίνοντας αγώνα στο πλευρό του αγαπημένου του φίλου, Ράφα Ναδάλ και αποχώρησε δακρυσμένος από το court της O2 Arena…

Ο Ελβετός Θρύλος, έδωσε την τελευταία του τενιστική παράσταση, στα 41 χρόνια ζωής και αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης του FEDAL κόντρα στους Φράνσις Τιάφο και Τζακ Σοκ, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο άνθρωπος που ανέβασε τον πήχη

πιο ψηλά από κάθε άλλον στην ιστορία του παγκοσμίου τένις, αποχωρεί από την ενεργό δράση, αφήνοντας πίσω του μια θρυλική καριέρα, με τίτλους, διακρίσεις και πολλή αγάπη από τους εκατομμύρια fans του.

Μπορεί να μην κατάφερε να ολοκληρώσει την καριέρα του με νίκη, μιας και οι Σοκ/Τιάφο, επικράτησαν του θρυλικού διδύμου, με 4-6, 7-6(2), 11-9, ισοφαρίζοντας σε 2-2 για την Team World στη μάχη του Laver Cup, όμως αυτό, δεν έχει την παραμικρή σημασία.

Όλος ο αθλητικός πλανήτης, υποκλίνεται στην ύπαρξή του. Αυτό, είναι που μετράει περισσότερο από όλα. Και το βράδυ της Παρασκευής (23/9) στο Λονδίνο, η παρουσία του στο court, μαγνήτισε τα βλέμματα.

Περισσότεροι από 1.500 αγώνες στο Tour, 20 Grand Slams, 103 ΑΤΡ τίτλοι, δυο Ολυμπιακά μετάλλια, στο παλμαρέ του. Μια καριέρα που θα μείνει στην ιστορία και θα μνημονεύεται για πάντα.

Ο κλασάτος, Ρότζερ Φέντερερ, που έπαιξε το πιο όμορφο τένις που έχει δει ποτέ το ανθρώπινο μάτι, αποχαιρετά το άθλημα. Βασιλιά Ρότζερ, σε ευχαριστούμε. Το τένις, σε ευγνωμονεί.

LAVER CUP SCORES & SCHEDULE (-2h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post ΒΑΣΙΛΙΑ, Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα