Τζόκοβιτς: “Το κοινό έδωσε στον Ναδάλ ενέργεια σε κρίσιμα σημεία”

12:37 1/6/2022 - Πηγή: Tennis24

Φανερά απογοητευμένος ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε σε σέρβικα Μέσα παραδεχόμενος ότι η απογοήτευση είναι μεγάλη όταν χάνεις από τον βασικότερο αντίπαλο, ενώ ανέφερε και την ενέργεια που έδωσε το κοινό του Philippe Chatrier στον Ισπανό σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. 

Ο Σέρβος και Νο1 του κόσμου αρνήθηκε ότι οι βραδινές αναμετρήσεις του δίνουν πλεονέκτημα απέναντι στον Ναδάλ, ενώ έκανε λόγο και για τον τραυματισμό του Ναδάλ λέγοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο 35χρονος ξεπερνάει γρήγορα ένα πρόβλημα και εμφανίζεται 100% έτοιμος. 

“Δεν

μπορώ να συμφωνήσω ότι τα night-sessions μου ταιριάζουν περισσότερο ή μου δίνουν κάποιο πλεονέκτημα απέναντι στον Ναδάλ. Θυμίζω ότι πριν από δύο χρονιά παίξαμε με παρόμοιες συνθήκες και με διέλυσε.”

Για το ρόλο που έπαιξε το κοινό στη χθεσινή αναμέτρηση ο Τζόκοβτις είπε: “Είναι κρίμα. Είχα δύο μπάλες στο service μου για να κλείσω το set. Το κοινό ουσιαστικά γύρισε το ματς. Ήταν κατά 99.9% με το μέρος του. Εκείνες τις κρίσιμες στιγμές του έδωσαν την ενέργεια που χρειαζόταν.”

#Djokovic: I think the crowd contributed a lot to the turnaround in the fourth set. They were 99,9% by his side and they have lifted him up in crucial moments. They helped him to find his energy. #RolandGarros

— Saša Ozmo (@ozmo_sasa) June 1, 2022

“Ήταν ένας αγώνας μεγάλης σημασίας, το γνωρίζω και φυσικά η απογοήτευση είναι μεγάλη όταν χάνεις από τον βασικό σου αντίπαλο.”, είπε ο 34χρονος. 

“Δεν είδα κανένα πρόβλημα στον Ναδάλ. Δεν είδα κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Δεν είναι η πρώτη φορά που όταν μετά βίας περπατάει, μετά από μερικές ημέρες βγαίνει στο 100% στο κορτ. Το έχει κάνει πολλές φορές στην καριέρα του.”

The post Τζόκοβιτς: “Το κοινό έδωσε στον Ναδάλ ενέργεια σε κρίσιμα σημεία” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα