Τζόκοβιτς: “Πολύ γλυκιά νίκη κόντρα σε τοπ αντίπαλο” (vid)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς το χάρηκε πολύ. Ο εκ των πιο φορμαρισμένων τενιστών στο πλανήτη, κατάφερε να πάρει στις λεπτομέρειες τη νίκη απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά στα ημιτελικά του Paris Masters και οδεύει με μαθηματική ακρίβεια προς τον 7ο του τίτλο στο Παριζιάνικο τουρνουά.

Το Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά από μια συναρπαστική και θεαματική μάχη, επικράτησε 6-2, 3-6, 7-6(4) του Έλληνα πρωταθλητή και χαρακτήρισε πολύ γλυκιά την νίκη.

“Προφανώς και είναι πολύ γλυκιά νίκη, κερδίζοντας ένα τέτοιο ματς απέναντι

σε έναν από τους καλύτερους στον κόσμο. Ξεκίνησα πολύ καλά ξανά, με καθαρά χτυπήματα όπως και χθες στα προημιτελικά. Είχα τις ευκαιρίες μου στο 2ο σετ αλλά δεν κατάφερα να πετύχω break. Το μομέντουμ άλλαξε, ο κόσμος μπήκε στο παιχνίδι και ο Στέφανος νομίζω ότι ανέβασε το επίπεδό του” είπε ο Νόλε.

“Δικαιωματικά πήγαμε σε μια μάχη μέχρι τον τελευταίο πόντο, μέχρι το τελευταίο χτύπημα. Παίξαμε ορισμένους εκπληκτικούς πόντους στο τέλος. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να ξεπεράσω αυτή την πρόκληση” πρόσθεσε ο 36χρονος.

Πλέον, ο Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον εξίσου φορμαρισμένο Χόλγκερ Ρούνε που νωρίτερα κέρδισε 6-4, 6-2 τον επίσης red hot Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ στο ντέρμπι της νέας γενιάς.

“Έίναι σπουδαίος τύπος. Είναι πολύ καλό για το τένις. Προσπαθεί για το καλύτερο. Είναι φανταστικός μαχητής. Τα πηγαίνουμε πολύ καλά, έχουμε προπονηθεί πολλές φορές στο Μονακό. Ξέρω πολύ καλά την οικογένειά του. Του αξίζει όλη αυτή η επιτυχία. Αύριο θα χρειαστεί να παλέψει για να κερδίσει. Είμαστε καλοί φίλοι αλλά μέσα στο γήπεδο είμαστε επαγγελματίες και είμαι σίγουρος ότι είναι ενθουσιασμένος που θα παίξει στον πρώτο του Masters τελικό” είπε για την τελική μάχη με τον Ρούνε ο Σέρβος.

Ο τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 16:00GR-Cosmote Sport 6HD.



PARIS MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Τζόκοβιτς: “Πολύ γλυκιά νίκη κόντρα σε τοπ αντίπαλο” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζόκοβιτς, “Πολύ,tzokovits, “poly