Τζόκοβιτς: “Ήμουν μόνος αλλά είχα τη στήριξή σας” (vid)

10:11 4/2/2022 - Πηγή: Tennis24

Τον Πρωθυπουργό της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, επισκέφτηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Νόβακ Τζόκοβιτς, στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το 10μερο του τρόμου που έζησε στην Αυστραλία, αρχές της χρονιάς.

Ο 34χρονος Σέρβος που είδε τον Ράφαελ Ναδάλ να κατακτά τον τίτλο στη Μελβούρνη και να τον ξεπερνά σε κατακτήσεις Grand Slam, αναφέρθηκε σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο απομόνωσης και τόνισε τη σημασία της στήριξης που είχε από τον ίδιο τον

Πρωθυπουργό της πατρίδας του, τους συμπατριώτες του, την οικογένεια και τους υποστηρικτές του.

“Ήθελα να δω εσάς πρώτο γιατί ως πολίτης της Σερβίας νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για τη σπουδαία στήριξη που μου παρείχατε ως Πρωθυπουργός της Σερβίας, κατά τη διάρκεια των ατυχών γεγονότων στην Αυστραλία. Παρ’όλο που ήμουν σε απομόνωση και αντιμετώπισα πολλά προβλήματα και προκλήσεις, δεν ένιωσα καθόλου μόνος. Είχα μεγάλη στήριξη, ειδικά από την οικογένεια, τους φίλους και όλους τους Σέρβους.

Σημαντικοί άνθρωποι από την Σερβία αλλά και από όλον τον κόσμο, μου τηλεφώνησαν και προσπάθησαν να κάνουν τη διαμονή μου στην Αυστραλία πιο εύκολη.

Εσείς, σαν πρόεδρος της Σερβίας δεν είχατε την υποχρέωση να με στηρίξετε αλλά θέλω να σας πω ότι νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη που σταθήκατε στο πλευρό μου και βάλατε τον εαυτό σας σε μια περίπλοκη πολιτικά θέση σε επίπεδο διεθνών σχέσεων. Γι’αυτό είμαι ευγνόμων και το εκτιμώ πολύ σαν άνθρωπος, σαν πολίτης της Σερβίας και σαν αθλητής. Θα το θυμάμαι για πάντα” είπε ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος αποκάλυψε στους δημοσιογράφους ότι σε λίγες ημέρες θα μιλήσει αναλυτικά για ότι έγινε στη Μελβούρνη.

Από την πλευρά του, ο Βούτσιτς που θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στην Πρωθυπουργία της Σερβίας στις εκλογές του Απριλίου με το Λαϊκό Κόμμα, ευχαρίστησε τον Τζόκοβιτς για τη μάχη που έδωσε στην Αυστραλία.

“Σε ευχαριστώ για τη σπουδαία μάχη που έδωσες στην Αυστραλία. Σε είδα να πολεμάς, όχι μόνο για τον εαυτό σου αλλά και για τη χώρα σου” είπε.

Ο Βούτσιτς, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Τζόκοβιτς, όχι μόνο θα παίξει στα επόμενα Grand Slams αλλά θα τα κερδίσει κιόλας.

“Σας το λέω, θα τους κερδίσει σε Roland Garros, Wimbledon και US Open. Κάνω πρόβλεψη” τόνισε χαρακτηριστικά αναφερόμενους στους δημοσιογράφους.

The post Τζόκοβιτς: “Ήμουν μόνος αλλά είχα τη στήριξή σας” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα