Τζόκοβιτς: “Ένας τίτλος θα ήταν το τέλειο φινάλε για τη σεζόν”

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα προσπαθήσει την ερχόμενη εβδομάδα να κατακτήσει τον τίτλο στα ATP Finals κάτι που έχει να συμβεί από το 2015 με τον Σέρβο πάντως να είναι έναν μακριά από τον Ρότζερ Φέντερερ τον πολυνίκη του θεσμού, με 6 τίτλους στην καριέρα του. 

Ο Νο8 του κόσμου όπως δήλωσε λίγο πριν από την πρεμιέρα του κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά τη Δευτέρα το βράδυ (22:00 GR), ότι ένας τίτλος στο Τορίνο θα “το κερασάκι στην τούρτα” κι ένα τέλειο φινάλε για τη σεζόν, τονίζοντας παράλληλα ότι ανυπομονεί για να αντιμετωπίσει τους

καλύτερους. 

“Ένας τίτλος εδώ θα ήταν ένα τέλειο φινάλε για τη σεζόν.”, είπε ο Τζόκοβιτς. “Θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα, αλλά είμαστε ακόμα μακριά από αυτό. Έχω εμπειρία από αυτό το τουρνουά και ελπίζω να με βοηθήσει ώστε να φτάσω μέχρι το τέλος.”

“Σίγουρα δεν νιώθω ότι είμαι νέος όπως τα άλλα παιδιά, καθώς έχει περάσει καιρός από τότε που έπαιξα στα ATP Finals για πρώτη φορά, αλλά είμαι σε καλή κατάσταση και ειδικά τους τελευταίους 4-5 μήνες. Έχω κερδίσει το Γουίμπλεντον, αλλά και τα περισσότερα indoor τουρνουά στα οποία αγωνίστηκα. Έχω κίνητρο και ανυπομονώ για αυτήν την πρόκληση. Κάθε παιχνίδι θα είναι τελικός.”

Ο Τζόκοβιτς βρίσκεται στο Red Group μαζί με τους Στέφανο Τσιτσιπά, Ντανιίλ Μεντβέντεφ και Αντρέι Ρούμπλεφ. 

NITTO ATP FINALS SINGLES DRAW l DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

The post Τζόκοβιτς: “Ένας τίτλος θα ήταν το τέλειο φινάλε για τη σεζόν” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα