Τζόκοβιτς: “Δεν συμφωνώ πάντα με τον πατέρα μου”

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραμένει αήττητος στη φετινή σεζόν στο τουρ μετά την ιδανική πρεμιέρα που είχε κόντρα στον Γιανίκ Σίνερ για τον 2ο γύρο του Monte Carlo Masters.

Ο 33χρονος Σέρβος ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από το πρώτο του ματς στο “σπίτι” του, όπως χαρακτήρισε το Μόντε Κάρλο ενώ είχε μερικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα να πει για τις, κατά καιρούς, δηλώσεις του πατέρα του.

Οι οποίες και είναι πάντα αμφιλεγόμενες μιας και μιλάει με υποτιμητικό τρόπο κυρίως για τον Ρότζερ Φέντερερ αλλά και τον Ραφαέλ Ναδάλ, τους δύο μεγάλους του αντιπάλους.

“Ο πατέρας μου

ήταν η μεγαλύτερη μου στήριξη, ειδικά στα νεαρά μου χρόνια. Αλλά δεν μπορώ να επηρεάσω αυτά που λέει, απλά τα δέχομαι. Καθένας σκέφτεται με το μυαλό του. Το αποδέχομαι και το σέβομαι. Ο πατέρας μου είναι ένας άνθρωπος με μεγάλο πάθος. Με αγαπάει και με προστατεύει πάρα πολύ. Ό,τι και αν λέει, έχει καλές προθέσεις”.

“Το καταλαβαίνω αν κάποιοι άνθρωποι έχουν προσβληθεί από αυτά που λέει. Εγώ τον στηρίζω και είμαι δίπλα του. Αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με όλα όσα λέει” ανέφερε ο Νόλε που αγωνίζεται στον 3ο γύρο του Μόντε Κάρλο κόντρα στον Νταν Έβανς.

Κώστας Αϊτάκης

The post Τζόκοβιτς: “Δεν συμφωνώ πάντα με τον πατέρα μου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα