Τσιτσιπάς: Ξεχωριστή η κίνηση της Μαρίας

Το εγκώμιο της Μαρίας Σάκκαρη για την κίνησή της να μοιραστεί τα 30,000€ που της έδωσε η ΕΦΟΑ για την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020

H Μαρία Σάκκαρη έδειξε το πόσο σπουδαία αθλήτρια είναι, θέλοντας να μοιραστεί την επιδότηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας με τους υπόλοιπους συναθλητές της, Στέφανο Τσιτσιπά και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας

για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο το 2020.

“Εγώ η Βαλεντίνη και ο Στέφανος, είμαστε στην ομάδα προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μου τηλεφώνησε ο πρόεδρος (Σπύρος Ζανιάς) και μου είπε ότι έχει εγκριθεί επιδότηση 30,000€ για μένα. Του είπα ότι θα πρέπει να το χωρίσουμε στα τρία γιατί η Βαλεντίνη είναι χαμηλότερα στην κατάταξη και ο Στέφανος το αξίζει όσο εγώ. Όλοι δουλεύουμε σκληρά και αξίζουμε το ίδιο ποσό. Πρότεινα να μοιράσουμε το ποσό γιατί το αξίζουμε όλοι” δήλωσε η Σάκκαρη.

Από την πλευρά του, ο Στέφανος αποθέωσε τη Μαρία γι’αυτή την κίνηση και εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί μαζί της στο Hopman Cup που διεξάγεται κάθε αρχές του χρόνου στο Περθ της Αυστραλίας.

“Ήταν πολύ πολύ ωραία κίνηση. Δεν το περίμενα, για να είμαι ειλικρινής. Την ευχαρίστησα πριν 2-3 μέρες. Ήταν πολύ ωραίο εκ μέρους της. Δεν θα το έκανε οποιοσδήποτε αυτό. Είναι ένα υπέροχο κορίτσι και πολύ καλή τενίστρια. Είμαι υπερήφανος γιατί εγώ και αυτή μπορούμε να οδηγήσουμε το επίπεδο του τένις σε υψηλότερα ύψη στην Ελλάδα”

Για το Hopman Cup, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είπε: “Το συζητήσαμε πριν λίγο καιρό. Έχουμε κάποιες προτάσεις. Ελπίζω να μπορέσουμε να αγωνιστούμε στο Hopman Cup και νομίζω θα είναι η πρώτη συμμετοχή της Ελλάδας. Θα είναι σπουδαίο”

The post Τσιτσιπάς: Ξεχωριστή η κίνηση της Μαρίας appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα