Τσιτσιπάς: “Τα οφείλω σχεδόν όλα στον κόσμο” – VIDEO

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε τον τίτλο στα φετινά ΑΤΡ Finals και φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει στην ομιλία του κατά την απονομή, τον κόσμο που πήγε για να τον στηρίξει στην Ο2 Arena καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας…

Ο Έλληνας πρωταθλητής, αφού συνεχάρη τον Ντομινίκ Τιμ για την εκπληκτική πορεία του στο Tour φέτος, ευχαρίστησε όλους όσους τον βοήθησαν να φτάσει στην κατάκτηση του σπουδαίο αυτού τίτλου στο Λονδίνο.

Αναλυτικά όσα είπε κατά

τη διάρκεια της απονομής του τροπαίου:

“Πρώτα από όλα θέλω να συγχαρώ τον Ντομινίκ. Είναι μια πηγή έμπνευσης, όχι απλά για εμένα, αλλά και για άλλους τενίστες της εποχής. Φυσικά και για τον κόσμο που έρχεται να δει από κοντά τένις.

Ήταν σπουδαία η μάχη που δώσαμε σήμερα στο court και κάτι τέτοιες στιγμές, κάνουν το άθλημά μας, τόσο υπέροχο. Πολλά συγχαρητήρια και για την υπέροχη σεζόν που διένυσε, αλλά και στην ομάδα του, που τον στηρίζει εδώ και πολύ καιρό. Έχουν φοβερή χημεία.

Πολλά συγχαρητήρια για την τρομερή και δύσκολη δουλειά που έχει κάνει φέτος, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια.

Το σημερινό ματς ήταν ένα πραγματικό rollercoaster. Το να κρατάω το συγκεκριμένο τρόπαιο στα χέρια μου αυτή τη στιγμή, είναι φοβερό. Πολλά ευχαριστώ στην ομάδα μου και στην Mouratoglou Tennis Academy, που κάνουν τα όνειρά μου πραγματικότητα.

Τους ατζέντηδες μου, τον πατέρα μου που είναι συνέχεια μαζί μου καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μου. Αυτό το τουρνουά ήταν πραγματικά απίστευτο. Όλοι εσείς στις κερκίδες, το κάνατε για εμένα, τόσο συναισθηματικό.

Δεν έχω νιώσει μεγαλύτερη υποστήριξη από αυτήν που ένιωσα στην Ο2 Arena, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Τα οφείλω σχεδόν όλα σε εσάς. Ήταν πολύ όμορφο να αγωνίζομαι σ΄αυτό το court, έπαιξα μερικά φοβερά ματς και ελπίζω να τα απολαύσατε όλοι σας.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς, καθώς χωρίς αυτούς, δεν θα γινόταν πραγματικότητα αυτό το τουρνουά. Φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους δικούς μου, προσωπικούς χορηγούς που με στηρίζουν εδώ και καιρό

Είμαι σίγουρος, ότι με τον Ντομινίκ θα αγωνιστούμε πολλές φορές ως αντίπαλοι στο μέλλον και ελπίζω να μοιραστούμε τις νίκες. Θα κάνουμε συμφωνία, αργότερα”.

NITTO ATP FINALS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h) | TV Schedule

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τσιτσιπάς: “Τα οφείλω σχεδόν όλα στον κόσμο” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα