Τσιτσιπάς: “Πάλεψα σαν θηρίο” (vid)

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που προκρίθηκε για τέταρτη διαδοχική φορά στα προημιτελικά του Μόντε Κάρλο, μετά τη μεγάλη νίκη του με 7-5, 7-6(3) στο Court des Princes.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μίλησε για τη δραματική εξέλιξη του παιχνιδιού στο δεύτερο set, που είδε το 5-0 να γίνεται 5-5 και να οδηγείται το ματς σε tie-break. Ωστόσο, ο Νο12 του κόσμου στάθηκε ψύχραιμος και εκεί έκλεισε το ματς για να μπει στην 8άδα.

“Ήταν ένας πολύ δραματικός αγώνας. Ένιωσα

ότι είχα τον έλεγχο του αγώνα, πραγματικά δε ξέρω τι συνέβη προς το τέλους του δευτέρου set. Νομίζω άρχισα να παίζω με περισσότερα δεύτερα service. Και ο Ζβέρεφ χαλάρωσε σ’ εκείνο το σημείο, και πήγε πολύ περίεργα ο αγώνας από εκεί και πέρα.

Κατάφερα να βρω μια καλύτερη εναλλακτική προς το τέλος, σερβίροντας με υψηλότερα ποσοστά και παίρνοντας περισσότερο χρόνο. Γενικώς πάλεψα σαν θηρίο και δεν έδωσε καμία ευκαιρία ώστε να μπει μέσα στον αγώνα πολύ δυναμικά, κυρίως όταν άρχισε να βρίσκει το momentum.

Πάλεψα, και αυτό φυσικά βοήθησε πολύ προς το τέλος του tie-break, ήμουν σίγουρος πως αν καταφέρω να παίξω βαθιά, αλλά και να βρω γωνίες, το tie-break θα ήταν δικό μου, όπως και έγινε, και εν όλίγοις αναγκάστηκα να παίξω με περισσότερη προσοχή, σε σχέση με το υπόλοιπο του αγώνα.”

MONTE CARLO MASTERS DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-1h)

The post Τσιτσιπάς: “Πάλεψα σαν θηρίο” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσιτσιπάς, “Πάλεψα,tsitsipas, “palepsa