Τσιτσιπάς: Ο δεκάλογος του ώριμου ανθρώπου

10:45 9/7/2020 - Πηγή: Tennis24

Οι πνευματικές ανησυχίες είναι κύριο χαρακτηριστικό του Στέφανου Τσιτσιπά ο οποίος στο πιο πρόσφατο post του στα social media, σκιαγραφεί τον ώριμο άνθρωπο.

Αυτός είναι ο 10λογος του Στέφανου

Είναι άνετοι μένοντας μόνοι. Νιώθουν άνετα όταν μένουν μόνοι και δεν χρειάζονται πάντα φίλους ή ανθρώπους γύρω τουςΔέχονται τη διαφορετικότητα. Δέχονται ότι όλοι είναι διαφορετικοί και έχουν διαφορετικές απόψεις. Δεν χρειάζεται όλοι να σκέφτονται και να δρουν όπως οι ίδιοιΣυναισθηματικά ανεξάρτητοι. Δεν είναι εξαρτημένοι οικονομικά ή συναισθηματικά
από τους γονείς τους. Κάνουν τις δικές τους επιλογές στη ζωήΣυμπεριφέρονται σωστά στους άλλους: Δεν γελούν με κάποιον γιατί ξέρουν ότι είναι εγωιστικό. Νιώθουν αυτοπεποίθηση για τον εαυτό τους.Παίρνουν τις ευθύνες: δεν ρίχνουν τις ευθύνες στους άλλους για τις δικές τους αποτυχίες και προσπαθούν να βελτιώσουν την κατάσταση παρά να παραπονιούνταιΑκούνε περισσότερο απ’ότι μιλάνε: Έχουν δύο αφτιά και ένα στόμα και τα χρησιμοποιούν σωστάΕιλικρινείς: Δεν προσπαθούν να εξαπατήσουν ή να χειραγωγήσουν άλλους για να κερδίσουν από αυτό.Ώριμες συζητήσεις: Τους αρέσει να μιλάνε για πιο βαθιά, ουσιαστικά θέματα σχετικά με τη ζωή, τη φύση με αίσθηση περιέργειαςΠοτέ δεν προσκολλώνται: Δεν προσκολλώνται συναισθηματικά στους ανθρώπους και αν κάποιος δεν είναι ο κατάλληλος για αυτούς, δεν φοβούνται να τους αφήσουν να φύγουν.Δεν κυνηγάνε: Δεν ψάχνουν τα χρήματα ή το νέο αμάξι ή κάποιον άλλον. Ξέρουν που βρίσκεται η αληθινή ευτυχία: στο παρόν.

The post Τσιτσιπάς: Ο δεκάλογος του ώριμου ανθρώπου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα