Τσιτσιπάς: “Ήμουν αποφασισμένος να μην πάμε σε 5ο set!” (vid)

O Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν αποφασισμένος να μην πάει το παιχνίδι κόντρα στον Βέσελι σε 5ο set όπως δήλωσε ο ίδιος αμέσως μετά από την αγχωτική νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στον Τσέχο. 

Ο Έλληνας τενίστας απάντησε κατηγορηματικά στην ερώτηση του Ισπανού αναλυτή του Eurosport και πρώην τενίστα, Άλεξ Κορέτσα στο αν ήταν απολαυστικό το παιχνίδι, όπως και για το κοινό, το οποίο λίγο έλειψε να πάει σε 5ο set.

“Όχι

δεν ήταν τόσο απολαυστικό”, απάντησε ο Τσιτσιπάς. “Είναι πολύ αγχωτικό (σ.σ να πηγαίνει ένα παιχνίδι σε 5ο set), αλλά αυτό δεν συνέβη σήμερα. Είπα στον εαυτό μου ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε σε 5ο set.”

“O Γίρι είναι ένας εκπληκτικός παίκτης. Έχει κερδίσει μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου και είναι ένας παίκτης με πολλές δυνατότητες όπως έδειξε και σήμερα. Θέλω να του δώσω συγχαρητήρια για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε σήμερα. Μου έβαλε δύσκολα και είμαι χαρούμενος που κατάφερα να ξεπεράσω όλες τις δυσκολίες. Αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική για μένα.”

“Έλεγα στον εαυτό μου να πηγαίνει στην μπάλα, υπήρξαν αρκετές φορές μέσα στο παιχνίδι που δεν το έκανα. Περίμενα να έρθει η μπάλα σε μένα. Όταν το άλλαξα αυτό, άλλαξε και το παιχνίδι και τελικά κέρδισαν το ματς.”



ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Τσιτσιπάς: “Ήμουν αποφασισμένος να μην πάμε σε 5ο set!” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσιτσιπάς, “Ήμουν, 5ο ”,tsitsipas, “imoun, 5o ”